Кое е най-омразното/любимото ви ядене (и пиене) ?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
мразя да ям
не консумирам шкембе-чорба, пача и всякакви подобни гадости(в нас съм ги забранила, а като гледам и няма много желаещи), а и майонеза не ям(даже салати с нея трудно ще ме накараш да опитам)
обичам да хапвам салати(особено любими са ми с царевица, домати, пилешко), също спагети(по моя рецепта - тя вярно е като 3в1 .... от три рецепти взимам инфо, а понякога сменям едната от тях и ставаааа ....ммм), пица - повече ми харесва правена вкъщи(ми просто, защото си слагаш какво ти харесва)....пилешки изпълнения, пържола с пюре и мн други вкуснотийки.....за десерт - плодчета, а и др. работи може
обичам да хапвам салати(особено любими са ми с царевица, домати, пилешко), също спагети(по моя рецепта - тя вярно е като 3в1 .... от три рецепти взимам инфо, а понякога сменям едната от тях и ставаааа ....ммм), пица - повече ми харесва правена вкъщи(ми просто, защото си слагаш какво ти харесва)....пилешки изпълнения, пържола с пюре и мн други вкуснотийки.....за десерт - плодчета, а и др. работи може
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
Умирам за риба и производните и!Ям всякакви мръвки и салати.Обичам много кисело зеле!Ако в къщи се появи фрикасе,ориз или манджа без някое друго дробенче,грабвам 2-3 бирички от хладилника и пропускам съответната гощавка!
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
От Хасковски - дробень(с меко 'н' накрая)- къс месо!Sunny написа:Какво е това "дробенче"
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
Лорд Носферату, колега, защо се гаврите така с кулинарното изкуство
. То вярно, че е хубаво да се експериментира ама шоколад с кашкавал
..това е все едно бира с кока-кола, като малък пробвах :blah:. На мнение съм, че експериментите трябва да са със сравнително близки по вкус продукти. Пилето в сладко-кисел сос става, но щеше да е 2 пъти по-вкусно ако сладко си беше оставено за десет.
Anyway и аз влизам в списъка с шокохолиците, надявам се на следващата среща да не ходим в сладкарница
Anyway и аз влизам в списъка с шокохолиците, надявам се на следващата среща да не ходим в сладкарница