Тема за възхвала на СОФИЯ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Който няма желание да прочете едно до някаква, макар и според мен малка, степен рекламно съобщение, моля да не продължава с четенето.
Брат ми и негов колега приятел са се захванали с един проект да правят 360-градусови панорамни снимки на България. Засега има снимки само от София и може да ви послужат към материала за възхвалата
Да, на сайта има реклами, но те са с цел да се издържа самият сайт доколкото е възможно
Засега не можете да допринасяте за обогатяването му, но в един момент е планирано да се предостави такава опция и да се посочат техники за обогатяването на проекта
Ето > http://www.360.bg/index.php?lat=42.693136&lon=23.334627 <
Брат ми и негов колега приятел са се захванали с един проект да правят 360-градусови панорамни снимки на България. Засега има снимки само от София и може да ви послужат към материала за възхвалата
Ето > http://www.360.bg/index.php?lat=42.693136&lon=23.334627 <
Последно промяна от явор на 24 Сеп 2007, 14:55, променено общо 1 път.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- renesanz
- Легендарен флуудър
да си кажа честно,като бях в Пловдив не видях нито един боклук по улицата,поне в центъра,не видях графити по подлезите,а картини!тук ме е страх да се прибера след 10 сама,мръсно е,пълно е с наркомани.да не говорим за крайните квартали.......Не искам да живея другаде,защото в София си имам всичко на една ръка разстояние
но бих искала да е по-чисто
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Amellie
- Постоянно присъствие
Навярно ще ме обвините,че съм недоразбрала/и може би с право
/,но темата не е ли за възхвала на София?Защо тогава повечето хора оплюват града ни?Извинявайте,но ми омръзна всеки несофиянец да се оплаква от нравите,хората,мръсотията,стреса и т.н,докато същевременно иска да живее в столицата.Вече отдавна софиянци не гледат с пренебрежение хората от провинцията-точно обратното.Аз много обичам да пътувам из България и уважавам всички градове и техните жители,но всеки път,когато кажа,че съм от София,се чувствам дискриминирана заради това...А селянията е състояние на фалшиво себеусещане,породено от ума и възпитанието,а не от географското положение.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Графитите са си екстра, придават по urban underground видrenesanz написа:да си кажа честно,като бях в Пловдив не видях нито един боклук по улицата,поне в центъра,не видях графити по подлезите,а картини!тук ме е страх да се прибера след 10 сама,мръсно е,пълно е с наркомани.да не говорим за крайните квартали.......Не искам да живея другаде,защото в София си имам всичко на една ръка разстояниено бих искала да е по-чисто

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
София едва ли е най-красивият град в България, но лично на мен ми е особено близък... как се вижда вечерта от Копитото... просто гледката е онемяваща!... или при ясно време Витоша, особено когато мъглите се спускат постепенно... има много красиви места и в самия град, стига да ги знае човек и да няма много хора (т.е. когато повечето са се изнесли в провинцията)
обичам си града, въпреки че е мръсен, задръстен от коли и всякакви хора...
обичам си града, въпреки че е мръсен, задръстен от коли и всякакви хора...