е а дано и при нас да е нещо таковаallbi написа:хехеза мъжете съм съгласна
график и хем те ще са доволни , хем ние !!!
![]()
ммм а откриването разбрахме ли кога и къде е ? кога в ректората , кога и къде във факултета?
бтв... в унсс чувам че първа година имат само 3 дена в седмицата лекции . при нас как стоят нещата ?
Логпедия,Ерготерапия,Специална педагогика.....?
Re: :)
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
я кажи първо доколко добре познаваш София? И самият район на Факултета? Щото и да ти обясня ако не знаеш там как са улиците или местноста горе-долу няма да има никакъв ефект
Иначе казано мога да пробвам да ти обясня така: До Факултета от едната му страна се намира Общината
До нея има спирка на Рейсове: 1,5 ( и некви други селски ) и 11 .На тая Спирка въртят въпросните рейсове всъщност. От тази страна спират маршрутки 2 и 19 ( което се пада бул. "Шипченски проход",на който булевард е и самата Община )
Селските рейсове после тръгват в посока Студентски град.
Автобус 11 тръгва към Слатина(обратно на посоката на Селските рейсове- по улица "Слатинска") - в тази посока,точно на следващата спирка на 11 ( която е на едно кръстовище - ул.Слатинска и ул.Гео Милев - на 2 минути от факултета) спират въприсните маршрутки 15 и 21.
Другите 2 маршрутки както ти казах могат да те спрат пред самия факултет.
Иначе казано мога да пробвам да ти обясня така: До Факултета от едната му страна се намира Общината
Селските рейсове после тръгват в посока Студентски град.
Автобус 11 тръгва към Слатина(обратно на посоката на Селските рейсове- по улица "Слатинска") - в тази посока,точно на следващата спирка на 11 ( която е на едно кръстовище - ул.Слатинска и ул.Гео Милев - на 2 минути от факултета) спират въприсните маршрутки 15 и 21.
Другите 2 маршрутки както ти казах могат да те спрат пред самия факултет.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
я някой който знае да каже. иска ми се да мина и през Ректората
Аз пак подканвам,че ако на някой му се ходи до Ректората на откриването и после към ФНПП може да каже да си правим компания
Аз пак подканвам,че ако на някой му се ходи до Ректората на откриването и после към ФНПП може да каже да си правим компания

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63