Защо мразим турците?
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
Мисля, че ми е в кръвта да ги мразя. Само на 4 километра от селото на майка ми е Перущица, малко по-натам е Батак и т.н. И до сега се разправя как са клали. Наистина са разплакали дете в майка! Като виждам и чувам какво правят в смесените райони - готови са да го правят отново! Мразя ги истински съ голямо и силно чуство! Ето нещо, което един преподавател от ИФ написа наскоро по един сходен повод:
http://vkolev22.blog.bg/viewpost.php?id=89333
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Не мразя турците, имам приятели турци (разбира се както навсякъде има изключения)...Но не мога да приема, че има новини на турски и че една от управляващите партии е ДПС! Освен това една приятелка ми каза, че във френски сайт пише (по повод присъединяването на България към ЕС), че официалните езици са български и ТУРСКИ! Някои неща не мога да ги приема...Наскоро имах и неприятни преживявания с турци...и тогава в мен се пробуди онова чувство - "клали са ни 500 години..." Но въпреки всичко я няма силната омраза...проявява се само отвреме на време...
Последно промяна от feichka на 21 Сеп 2007, 23:30, променено общо 1 път.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ@
И мен ми кипва ако някой ме нарече "Гяур" , но до сега не съм го чувал от турчин...мисля че се сещаш от коя (нещо като) етнос..съм чувал родопския му варянт "каурин"...
Поразрови се във форума...все ще се намери някой който да нарече народа ни "шибан" , "насран"...а и ти го наричаше "Бай Ганьовски"...
Прочети 10-20 такива мнения...мисля , че доста ще се напомпаш, че да намразиш и българите...
Мрази човека който те е нарекал "гяур"...но не обобщавай цялата им нация...
И мен ми кипва ако някой ме нарече "Гяур" , но до сега не съм го чувал от турчин...мисля че се сещаш от коя (нещо като) етнос..съм чувал родопския му варянт "каурин"...
Поразрови се във форума...все ще се намери някой който да нарече народа ни "шибан" , "насран"...а и ти го наричаше "Бай Ганьовски"...
Прочети 10-20 такива мнения...мисля , че доста ще се напомпаш, че да намразиш и българите...
Мрази човека който те е нарекал "гяур"...но не обобщавай цялата им нация...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Жокчо, бе прав си, ама значи ние трябва да мразим и гърците на тази основа, сърбите са ни правили мизерии, франсетата и Англия са ни ебавали, САЩ са ни бомбардирали.... мисля че трябва да обяваим война на половината свят.Joker написа:Мисля, че ми е в кръвта да ги мразя. Само на 4 километра от селото на майка ми е Перущица, малко по-натам е Батак и т.н. И до сега се разправя как са клали. Наистина са разплакали дете в майка! Като виждам и чувам какво правят в смесените райони - готови са да го правят отново! Мразя ги истински съ голямо и силно чуство! Ето нещо, което един преподавател от ИФ написа наскоро по един сходен повод:
От друга страна пък така ще можем да освободим Петимата от Куба Либре.
Турците са вършили зверства и това не се харесва на никого, но не е повод да ги мразиш днес. Виж соколето има повече основание да не го харесваш....
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби