Тройно увеличение на такситата в София
- WankerBG
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Тройно увеличение на такситата в София
Леле чух го по новините преди малко...та това е ужасно.Аз като живея в Бели Брези за да се прибера от някоя дискотека в студентски град трябва да дам около 15-20лв....или да ходя пеш 
Кефа няма цена...стига да можеш да си го позволиш
Re: Тройно увеличение на такситата в София
Еее, евала. И аз съм там. Ще правим партия. Хахаха. То през деня е лесно без такси, ама от дискотека няма как!WankerBG написа:Леле чух го по новините преди малко...та това е ужасно.Аз като живея в Бели Брези за да се прибера от някоя дискотека в студентски град трябва да дам около 15-20лв....или да ходя пеш
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Скапаните бакшиши вече прекаляват...не стига,че са тъпи необразовани простаци,не се къпят и през целия път ти досаждат с някви простотии пък са искат 32876 кратно увеличение...не ме еб* да увеличават аз на бакшиш повече не се качвам !
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- la_cazadora
- Драскач
Сетих се нещо. Едно време, когато с едни приятели си мислехме как да направим партия и умувахме как да съберем електорат, един каза, че ако обещаем на таксиджиите 100% увеличение на тарифите, всички ще гласуват за нас. И работата ни била в кърпа вързана.
Тия шокови искания натаксиджиите ми напомниха за това.
Тия шокови искания натаксиджиите ми напомниха за това.
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Ако наистина стане така, колко души ще продължат да се возят с таксита, като искат такова увеличение, въобще мислят ли за това? Нощем няма алтернатива, но през деня... Ще го мисля как ще се прибирам от дискотеките. Или ще ходя с кола и няма да пия (фънки шит!), или ще чакам градския транспорт.

Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА нещо такова. Прекаляват. Чичо ми е доста заможен човек. Сега започна да кара такси и е още по-заможен. Самият той ми е разказвал как цака клиенти. Познавам и други хора с престижни професии, които зарязват всичко и стават таксиджии. Това е срамота. Фактът, че са ми роднини или приятели, не ми пречи да ги критикувам. Бакшишите взимат прекалено много пари на фона на всички останали, за интелектуалния труд дори няма да започвам... Крайно време е да направим нещо по въпроса. Предлагам при евентуално увеличаване на тарифите, да им разгоним фамилията.Vintersorg написа:При едно нормално гражданско общество в такъв случай би се организирал един пълен бойкот и след 2-3 дни ще возят за жълти стотинки тия черволяци!![]()
![]()
![]()
Ама къде гражданско общество в България...