Какво означават аватарът и подписът ви?
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
Май е мой ред да започна да флъдя, а 
Аватара ми е мацката, която изглежда най-близо до мен от тези, които ICQ предлагат, с тази разлика, че косата ми още не е побеляла. Морето зад мен да се тълкува недвусмислено - толкова мечтаех за море, толкова съм го сънувала
Подписа ми е взет от една изключително красива песен на The Goo Goo Dolls - и не, не е с правописна грешка
Аватара ми е мацката, която изглежда най-близо до мен от тези, които ICQ предлагат, с тази разлика, че косата ми още не е побеляла. Морето зад мен да се тълкува недвусмислено - толкова мечтаех за море, толкова съм го сънувала
Подписа ми е взет от една изключително красива песен на The Goo Goo Dolls - и не, не е с правописна грешка
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Is more than who we are
Аватара ми е логото на 'Астън Вила'.Подписът ми с част от химн на отбора преведен на български.За тези които не знаят какво означава 'да бъда Вила или син',ще кажа,че означава дали да бъда фен на 'Астън Вила' или на кръвния враг 'Бирмингам Сити'(цветът на екипите им е син).
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
- Riza - pijama
- От дъжд на вятър
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
аватарът ми е снимка на Натали Ууд, просто защото ми се струва адски красива, а подписът ми...хм...трябваше да е майнд секс на английски, но поради великата цензура, която не позволява да се изпише "мръсната" думичка секс, си остана само mind..така е, трябва да пазим милите първокурсници, които са станали на по 19 години, от зли помисли...
mind ...
Ахах, вярно ли не може да се пише ... ?
Edit: явно
и все пак понеже сме хакери: sеx sеx sеx sеx sеx
Edit: явно
и все пак понеже сме хакери: sеx sеx sеx sеx sеx
Последно промяна от Sw1tched на 07 Сеп 2005, 18:48, променено общо 1 път.
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
В България ли живееш? ^-^gitty написа:smallp0x написа: Подписа ми е взет от една изключително красива песен на The Goo Goo Dolls - и не, не е с правописна грешка
ммм обичам The goo goo dolls =)
Мнооооого малко хора знаят за тях тук, жалко.
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
Is more than who we are

-->