Магистратури -ПОЛИТОЛОГИЯ

POLITOLOGASTER
В началото бе словото

Мнение от POLITOLOGASTER »

има ли някой,който ще кандидатства за магистърските програми по политология?пишете.....
"Висшата политика иска три неща: пари, шанс, ум. Огромен ум. Ум,който да движи света.”

Атанас Буров
tzstoykov
В началото бе словото

Мнение от tzstoykov »

Утре мисля да подам документи за "Политически мениджмънт".В този форум не намерих мнение за политологията.Не знам защо!!!Няколко пъти се опитвах да попитам някои, които знае нещо по темата, но никои не каза нищо съществено.Така,че записвам и това е. :wink:
POLITOLOGASTER
В началото бе словото

и аз за Полит.мениджмънт мисля .ще се явяваш ли на изпита?
"Висшата политика иска три неща: пари, шанс, ум. Огромен ум. Ум,който да движи света.”

Атанас Буров
Аватар
MissMarple
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MissMarple »

здравейте всички кандидат магистри :) аз също съм такъв и се замислям сериозно върху програмите на специалност политология, честно казано се изненадвам от описаното положение за тази специланост, защото аз също съм завършила СУ (макар да съм от Велико Търново), но съм си филолог-преводач и при нас във ФКНФ ви увереявам, че нищо друго освен сериозно четене не помага, затова мога да кажа, че съм изумена от катедра Политология и ако положението наистина е такова, то нашият факултет ще ми се издигне в очите :) Преди 4 години предпочетох СУ пред ВТУ и все още не съжалявам, надявам се и с магистратурата да е така...
Never give up on the good times!
tzstoykov
В началото бе словото

Мнение от tzstoykov »

не знам.може би не.ти подготвил ли си мотивационното писмо?там като че е по-деликатно.
POLITOLOGASTER
В началото бе словото

още не съм .като гледам неясните описания в сайта на ФФ....

Атанас Буров
tzstoykov
В началото бе словото

Мнение от tzstoykov »

В нета има писма,но те са за работа.Аз написах там както го разбирам и във вторник отивам да подам всичко.
tzstoykov
В началото бе словото

Мнение от tzstoykov »

онзи ден разпитах но не подадох документите,но във вторник със сигурност.Разпитвах във форума,но явно трябва да опитам за да го разбера сам.Ако опитваш и ти пожелавам успех!!!
POLITOLOGASTER
В началото бе словото

успех и на теб!

Атанас Буров
Публикувай отговор

Обратно към “Магистратури”