Аз имам един такъв въпрос. Скоро ще излезе заповедта с прехвърлените студенти. Питам: какво правим тези, които (дай Боже) сме прехвърлени задочно, след като очните са започнали на 03.09. (според една друга заповед) и ще продължат до 28.09. Питам, защото се получава малко странно: ще се знае кои са прехвърлени някъде около 20.09, после има някакъв срок за записване, а от очните ще остава някъде около седмица.
Опитах се да задам това питане в Учебен отдел, ама направо се облещих на съвета, който получих (аз не се облещвам лесно, професионално изкривяване): Ами ходете на лекциите, де, никой няма да ви върне, а ако сте прехвърлени - още по-добре!
Руска рулетка.
Ако някой знае какво става в подобни случаи, моля да сподели, мерси предварително.
ЗА ПРЕХВЪРЛЕНИТЕ ЗАДОЧНО
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
ЗА ПРЕХВЪРЛЕНИТЕ ЗАДОЧНО
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- пикси
- Драскач
Предполагам
Ама времето и малко служебно заето и не мога само по собствена инициатива да липсвам. Ако съм прехвърлена е друго, имам право на полагащите ми се дни, съгласно КТ.
Ще се мисли по темата....
Ще се мисли по темата....
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
:)
Прехвърлени какв а специалност = предполагам става въпрос за право, предполагам, че е за първи курс. А бе какво се вълнувате... няма да ходите и толкова, ще си намерите лекциите/учебните, ще си ги прочетете и пак ще ви изпитат - и без това се учат пълни глупости първи курс, а още повече първия семестър!
- пикси
- Драскач
Мерси за утехата. Наистина, сигурно ще се намери начин да се вземат лексиите, ама все пак е някак недообмислено.
- Sandra
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
На първо място лекциите на задочното започнаха на 11 и са до 29 - който има желание да ходи има цяла седмица и малко... А и второ наистина за 1ви курс 1ви семестър няма особен смисъл от това...
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
- пикси
- Драскач
Много мерси, ако утре успея да излипсвам от офиса, ще отида да видя какво става.
Още веднъж благодаря.
Още веднъж благодаря.