Деси, хайде да се уговорим нещо за първи да, че в тая блъсканица...
Геология - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- shadowvania
- От дъжд на вятър
Еййй днеска много колеги се появиха! Евала евала, страхотни сте! Васко, ти Васко ли се казваш? Аз съм Ваня приятно ми е
Разбира се, че ще намериш приятели сред нас, от първи започва учебната година за нас, да. На 1-ви е откриването на университета, а на втори започваме лекции...
Геолого-географски факултет!
- shadowvania
- От дъжд на вятър
-
Backo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мацки, мерси за топлото посрещане:) Да Васко се казвам и съм от Враца. Ще се радвам да се запознаем. До сега не съм писал защото ходех на работа и нямах време да умра, но вече съм online:), както виждате съм регистриран от миналата година
Сърцата ни от Ботев са зелени
отбора свой не ще да предадем
за Ботев Враца ние сме родени
за Ботев Враца ние ще умрем !!!
отбора свой не ще да предадем
за Ботев Враца ние сме родени
за Ботев Враца ние ще умрем !!!
- shadowvania
- От дъжд на вятър
Деси, Краси Радков е един много добър актьор, опасна работа е
Ами много добра идея е да се уговорим с теб някъде към 11 без нещо някъде около СУ и даже може и с другите колеги, ако имат желание
Васко, извинен си, наистина причината е сериозна, но по-добре късно, отколкото никога, аз лично колкото повече ставаме толкова по-добре се чувствам, надявам се да си допаднем
Ами много добра идея е да се уговорим с теб някъде към 11 без нещо някъде около СУ и даже може и с другите колеги, ако имат желание
Васко, извинен си, наистина причината е сериозна, но по-добре късно, отколкото никога, аз лично колкото повече ставаме толкова по-добре се чувствам, надявам се да си допаднем
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- shadowvania
- От дъжд на вятър
Ако знаете, че още от преди 1 месец съм пуснала темата и ви издирвам, сега наскоро се появи Деси, а днес и вие тримата
Нямате представа как се радвам
Е, колеги, ако искате дайте си скайповете да си направим един конферентен разговор. Аз мисля, че ще си допаднем
Рали, с удоволствие те поканих тук, много се радвам, че прие поканата. Деси предложи на първи октомври да се съберем в 11 без нещо всички ние 
- shadowvania
- От дъжд на вятър