Най-добрите парчета за секс
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
И аз се присъединявам към васMarmelada написа:Бавните нежности като ги чуя и не искам секс,ами масаж и заспивам до 15 минутиPezo написа:Wanna marry me?Мадлен.. написа:О не... аз примерно не възприемам разните лигави и ултра нежни песньовки, като подходящ фон за правене на секс.
Предпочитам нещо яко брутално... вече, ако на този, дет таковата с него.. не му понася, може класика- също ми е кеф...
и в крайна сметка фонът не е чак толкова от значение, освен ако не е нещо крайно противно, заради което трябва просто да станеш и да избичиш няколко тупаника на уредбата(компа) и да изгониш тоя, дето го е пуснал..пък ако ще и без секс да останеш
![]()
![]()
![]()
Определено като Мадлен,нещо по-бум бум
А мадона да ми пусне и още щом докосна възглавница ще сънувам вече.Веднъж в плейлистата се беше забутала песента от приятели
уби всичко романтично
Бавните песнички ме подканват към релаксация, не към секс!

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- renesanz
- Легендарен флуудър
DAMG-old school mix (paul oakenfold,sasha,mauro picotto,dj tiesto) тъкмо в ритъм................
препоръчвам го !
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
- burningsnake
- В началото бе словото
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби