Стрелба с лък или Спортно катерене?
Модератори: ники, Methuselah
Стрелба с лък или Спортно катерене?
Доколкото разбрах и двете ги има като избор за спорт. Сега ще съм първи курс и не мога да реша.
Кое препоръчвате и защо?
Кое препоръчвате и защо?
Оф верно? Жалко!Pisobella написа:първото го няма като спорт вече в СУтака разбрах аз ..
Северното крило ... на ректората? Аз съм във ФМИ тай че пак малко или много си е разходка.castelo написа:Катеренето. Миналата година записах този спорт. Стената е в купола на северното крило така че няма да се разкарваш до разни бази. А и е много интересно.
Верно ли няма стрелба с лък като избираем спорт?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
има тема специално за стрелбата с лък - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=6996
не съм ходила до ректората да проверявам дали наистина го няма спорта,но базата в ПЖИ,където се провеждаха и тренировките от СУ,вече я няма...така че е логично след като няма база,и спорта да не фигурира като възможност :")
Иначе много исках да запиша и аз стрелба с лък ....
не съм ходила до ректората да проверявам дали наистина го няма спорта,но базата в ПЖИ,където се провеждаха и тренировките от СУ,вече я няма...така че е логично след като няма база,и спорта да не фигурира като възможност :")
Иначе много исках да запиша и аз стрелба с лък ....
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
feichka, ми катеренето... научаваш се на един специален възел, запознаваш се с екипировката и почваш да се катериш по права стена първо. Интересно е, защото е по-различно от нещата, които почти всички сме правили 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- Чича ти Шаман
- В началото бе словото
Независимо, че т.нар. стрелба с лък не фигурира вече...така разбирам - няма нова база.... Преди три години, като запален подводен риболовец се записах на въпросния спорт и едно въздърто девойче тръгна да ми се кара за едно неявяване. Попитах полу-приятелски какъв е нормативът и дали бих могъл да опитам да го изпълня само за проба преди край на 2рия семестър. Пачата се оказа отворена и ми хвъри в ръка един лък с по-яки тетива и ми каза да уцеля три центъра. След 5тия център (имах 5 стрели) девойката ми каза, че съм имал късмет и че ще й е любопитно, дали ще имам същия късмет на следващите уроци , на които ще трябва да ходя...така и не отидох, а си извадих мед.бележка ТЕЛК май беше, за да си спестя горивото до майната си )в Младост живея).
Катеренето го тества един мой ужасно енергичен колега от Несебър....каза, че го кефи, но той беше тъпак...
Катеренето го тества един мой ужасно енергичен колега от Несебър....каза, че го кефи, но той беше тъпак...
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!