Относно фиологийте...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
ponex
- В началото бе словото
Относно фиологийте...
Изкам да попитам с някъв вид фиология независимо каква какво можеш да работиш освен учител по следния език и преводач ? 
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
С това изречение можеш да работиш метач, продавач на зарзават, а ако имаш късмет - келнер.ponex написа:бал съм го как се пише просто питам кфа друга работа можеш да си намериш с тази специалност
Филолог означава човек, който "люби словото", тоест пише вярно и без грешки, без "тфа" и онова, и определено го "ебе" как се пише самата дума на специалността му.
Re: Относно фиологийте...
И аз ИЗКАМ да попитам как може да има въобще такива хора, които си позволяват да пишат по този начин, ами много ясно, че сме неграмотен народ...много ясно, то всичко си се виждаponex написа:Изкам да попитам с някъв вид фиология независимо каква какво можеш да работиш освен учител по следния език и преводач ?
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
-
НеаМ РаВеН
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мисля, че не е нужно да му правим всички забележка за това, как е задал въпроса си и че има повече грешки отколкото думи в това изречение...А може и да не пита за себе си, а за някоя дама, която е харесал, примерно 
Можеш да работиш и в сферата на туризма, също така и в много други сфери, които нямат общо с филологията. Но каквото и да работиш тя ще бъде в ежедневието ти
Можеш да работиш и в сферата на туризма, също така и в много други сфери, които нямат общо с филологията. Но каквото и да работиш тя ще бъде в ежедневието ти
Nicht alles, was wirklich ist, ist wahr. Zum Beispiel die Lüge.
Като гледам "фиологийте" дет си написАл търси си друго поприще.....ponex написа:Изкам да попитам с някъв вид фиология независимо каква какво можеш да работиш освен учител по следния език и преводач ?
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
-
pokahontas
- В началото бе словото
- summer
- Да живей словото
Само с един гол език трудно ще си намериш работа, различна от учител. А за преводач искат два и нагоре.ponex написа:Изкам да попитам с някъв вид фиология независимо каква какво можеш да работиш освен учител по следния език и преводач ?
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета