50Б- 610.
И не съм на последен етаж, над мен има и други.
Ох съквартирантките ми карат магистратури и са много принципни. Предупредиха ме че който дойде ще го изядат с парцалките
Аз вчера ходих да се настанявам(50А) и всичко всърши много бързо(имам впредвид процедурата)! Стаята също беше добре, като единственото което ме издразни беше, че нямаше плочки в банята....иначе балатума си беше сменян или поне изглеждаше нов.....един от съквартирантите ми, с които не се се срещнах за жалост, си беше донесъл комп! друго не ми направи впечатление като че ли.....а бе тясно е ама няма как
И аз ходих да си видя стаята,която се оказа абсолютно едно към едно със снимките дето ги е постнал/постнала Jody. Разбира се без екстрите като телевизор и друга техника.Но иначе тапетите ми са същите,лампите, с изключение на 18-те трупа на хледбарки и надъвкания балатум,след едно здраво почистване,мисля,че стаята ще се окаже много добра. Какви гадости бях чувала за 42 Б ,но явно съм имала късмет.
Сигурно,аз казах само какво съм чувала,за първи път вчера стъпих в Студентски така,че кой каквото ми е казал,опита ми е нулев.И все пак съм късметлийка o(^_^)o. Сега остава и съквартирантките ми да са сладури.
След толкова много похвали за 42Б очаквах малко повече мястоооо. Вярно, градинката пред блока е прекрасна, ама аз няма да се къпя в шадраванчето - поне душа в стаята да не беше повреден! Вписах се и аз в книгата (безкраен списък на чакащите) за ремонти, които трябва да се направят по водопровода (та да спре да тече тоалетната), ама нямам надежда.
Бюро - 1. Как ще си сложа компа на ракла, а?
Иначе е приветливо, съквартирантката на пръв поглед малко дръпната и се държи like she owns the place, но мисля, че я сложих на място. Общо взето - тесничко е, ама сладко по някакъв уютен начин!
Днес ходих в общежитията на ВИНС във Варна. Сравнение с нашите са 5 звезден хотел Чисти, новоизмазани стени, здрави бюра и маси, че дори и клекалото е здраво Лукс и разкош, а най-якото е, че има много стаи-двойки.