На какво кълве рибата

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Хах, егати въпроса...
Мнезнам, на мен никой никога не ми пуска въдица,тъй че дори не знам на какво кълва...(на храна би било добър отговор, но колко прозаично, ще си помислите!)...
А за цветята...напротив- не са отживелица! За мен едно момче, което никога не подарява цветя на момиче, е много задръстено, бих казал. Подарявал съм цветя, в повечето случаи с поводи, но поводи могат да бъдат и някои дребни нещица...Просто ми се струва, че едно хубаво момиче, държащо цвете...става още по-хубаво. А и нали момичетата са нежни като цветята... :roll: :roll: :roll:
Все още го имам за жест подаряването на цветя и не мисля, че за мен ще стане отживелица... Хм, друг е въпросът, че отдавна не е имало на ой да подарявам...
Ениуей! Та...мисълта ми е....цветята са хубаво нещо! :D
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Sunny написа:За убедителността съм напълно съгласна.
Колкото до цветята-понеже вече това започва да отмира,едно цвете би породило доста противоречиви мисли.А как ви се струва подаряването на цветя на мъж? :lol:
Защо пък не? Понякога- колкото си по-оригинален, толкова по-добре!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Vintersorg написа:Просто ми се струва, че едно хубаво момиче, държащо цвете...става още по-хубаво. А и нали момичетата са нежни като цветята... :roll: :roll: :roll:
А когато отивам на среща или просто ми се прииска(без специален повод) да подаря на момче цвете,трябва ли след като вие сте по-мъжествени и грубоватички да бъде "трънче"?! :wink: :lol: :wink:
Иначе,Vintersorg, напълно съм съгласна с теб.Не защото съм от ж.р.!

А вие момчета,на какви изненади не можете да устоите?
Smile!
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Sunny написа:
А вие момчета,на какви изненади не можете да устоите?
Хубав въпрос :?:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Оценявам всеки жест на внимание... Не съм много придирчив.. Но ако съм напълно коректен, нещо свързано с храна би ме разтопило 100% :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Vintersorg написа:Оценявам всеки жест на внимание... Не съм много придирчив.. Но ако съм напълно коректен, нещо свързано с храна би ме разтопило 100% :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Русенско варено? :lol:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Vintersorg написа:А за цветята...напротив- не са отживелица! За мен едно момче, което никога не подарява цветя на момиче, е много задръстено, бих казал. Подарявал съм цветя, в повечето случаи с поводи, но поводи могат да бъдат и някои дребни нещица...Просто ми се струва, че едно хубаво момиче, държащо цвете...става още по-хубаво. А и нали момичетата са нежни като цветята... :roll: :roll: :roll:
Все още го имам за жест подаряването на цветя и не мисля, че за мен ще стане отживелица... Хм, друг е въпросът, че отдавна не е имало на ой да подарявам...
Ениуей! Та...мисълта ми е....цветята са хубаво нещо! :D
Е, автоматично попаднах в категория задръстеняци. Може би преди да пускаш епитети, можеше да се замислиш, че точно всеки задръстен и малоумен тип може да подари цвете, а някой с акъл в главата да подари на момичето нещо, което тя лично много обича, пък ако това е цвете - нека бъде цвете. :roll:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Не съм искал да те обидя, извинявам се... Пък и аз лично причислявам себе си в категорията "задръстеняци", но по други линии, нямащи общо с цветята... Нищо лично, наистина...

Химера...ами, русенското....ъх, то не е особено романтично обаче. По-скоро напомня за тридневните преходи из рилските пустини... :shock: :shock: Когато очите ти са такива--- :shock: , и като отвориш раницата и видиш само консерви, правиш--- :x :x :x :x
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

а аз как съм клъвнал... :oops: НО как, на какво и защо все още не ми е съвсем ясно :wink:
Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Vintersorg написа:Не съм искал да те обидя, извинявам се... Пък и аз лично причислявам себе си в категорията "задръстеняци", но по други линии, нямащи общо с цветята... Нищо лично, наистина...

Химера...ами, русенското....ъх, то не е особено романтично обаче. По-скоро напомня за тридневните преходи из рилските пустини... :shock: :shock: Когато очите ти са такива--- :shock: , и като отвориш раницата и видиш само консерви, правиш--- :x :x :x :x
Аз се шегувах просто :lol: Забелязах,че многоч есто я използваше тази думичка и така :oops:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Sw1tched написа:Това значи ли според вас, че 100% няма и универсални средства?
както обича да казва майка ми ( :D ) - "жената обича с ушите си".. т.е. трябва да си забавен и остроумен, да говориш готини работи.. сеш' ли се :wink:
Himera написа:ти на какво кълвеш Трипио?
айде не се прави :P
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Vintersorg написа:Не съм искал да те обидя, извинявам се... Пък и аз лично причислявам себе си в категорията "задръстеняци", но по други линии, нямащи общо с цветята... Нищо лично, наистина...
Няма проблеми :thumbright: , просто разделението ми се стори доста неподходящо по споменатите от мен причини.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Tripio написа:
Sw1tched написа:Това значи ли според вас, че 100% няма и универсални средства?
както обича да казва майка ми ( :D ) - "жената обича с ушите си".. т.е. трябва да си забавен и остроумен, да говориш готини работи.. сеш' ли се :wink:
Himera написа:ти на какво кълвеш Трипио?
айде не се прави :P
Ау, ама то това за ушите... Е, аз май приемам с очите ти си повече информация :wink: А Боромир се впечатлявал от гласа, поне от анкетата
Пък на какво кълвеш- не знам :lol:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

еми да, гласът може много да ме впечатли :lol: Не че другите достойнства са без значение... :wink:
Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Boromir написа:еми да, гласът може много да ме впечатли :lol: Не че другите достойнства са без значение... :wink:
Тогава няма да говорим по телефона... !!! Никога!
Много хора са ми акзвали,че звуча странно,ч е съм имала ангелски глас,а някои дори са казвали,че съм акто котенце. Едно мочме, от друг град веднъж заради гласа ми говори с мен по телефона цял час :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”