Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
Manji-sama
В началото бе словото

Мнение от Manji-sama »

Това е Гакт.(Gackt)
Не е жена...
Gackt fan ...
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Ако не беше казала.....щях да се закълна, че е жена :) :lol:
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Manji-sama написа:Гакт е много красив като самоурай, даже е най-красивия от сериала ...
Ноу комент..........
Аватар
Manji-sama
В началото бе словото

Мнение от Manji-sama »

Александър написа:
Manji-sama написа:Гакт е много красив като самоурай, даже е най-красивия от сериала ...
Ноу комент..........
Е, не е ли ?
Gackt fan ...
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

Lanfaer написа:Ее, че Хенри Форд беше на първо място в страната за нещо си :) така де...вярно ли е, че ви пращат на специализация в заводите на Форд?
Е сега съм за първа година и засега само в българските автосервизи и представителства ще ни водят след годинка две ще ходим в чужбина :)
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Manji-sama написа:Е, не е ли ?
Не, лигав е. :roll: :roll:
Между другото, надявам се да имаш и други интереси към Япония освен Гакт и visual бандите, понеже иначе ще бъдеш много разочарован от японистиката в СУ. Там се набляга основно на традиционната култура и литература, за поп-култура и съвременни явления и дума не може да стане. Това и на мен не ми харесва в този му вид, ама не ме питат.
Можеш да кандидатстваш и по пълната програма за 5-годишно обучение в Япония, т.е. след като завършиш гимназия да отидеш там да караш висше. Приемат доста българи, не е никак трудно да те вземат.
Аватар
Manji-sama
В началото бе словото

Мнение от Manji-sama »

Александър написа:
Manji-sama написа:Е, не е ли ?
Не, лигав е. :roll: :roll:
Между другото, надявам се да имаш и други интереси към Япония освен Гакт и visual бандите, понеже иначе ще бъдеш много разочарован от японистиката в СУ. Там се набляга основно на традиционната култура и литература, за поп-култура и съвременни явления и дума не може да стане. Това и на мен не ми харесва в този му вид, ама не ме питат.
Можеш да кандидатстваш и по пълната програма за 5-годишно обучение в Япония, т.е. след като завършиш гимназия да отидеш там да караш висше. Приемат доста българи, не е никак трудно да те вземат.
Прегледах учебната програма, смея да твърдя че в някои области имам доста прилични познания .
Иначе за Гакт ... нали знаеш какво е да убеждаваш върл левскар че Левски не струват като отбор ...
При мен е така с Гакт.
Иначе аз май само него слушам ... че и гледам ...
Gackt fan ...
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Ок, имаш право. :)
Пожелавам ти успех с кандидатстването. Просто не очаквай колегите да те разберат и да споделят ентусиазма ти. :wink:
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

аа товае просто моят език всеки ден по 4 5 часа имаме само японски и учителя ни е супер печен днес гледахме филмът "Гладиаторът" на япнски и учителят превеждаше и е много яко сичко дано има още хора който да се запалят по езика :cheers: :cheers:
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

fan4battle написа:А преподавателят ви един такъв висок и рус ли е?
Изображение
Аватар
Melanin
В началото бе словото

Мнение от Melanin »

Въх, какво се е случило с темата :shock:
Някакви нови ентусиасти са ни налазили, гледам :lol:
Манджи-сама, ти момче или момиче си? Просто съм свикнала феновете на японските мъже, мязащи на жени, да са жени, затуй питам :)
А по-горе за това с какъв език да се кандидатства - с най-силния ти, естествено. При положение че няма квоти за езиците, е почти без значение каква е конкуренцията. Аз съм с френски примерно и самият изпит си е по-усложнен от английския от гледна точка на това, че има и превод от френски на български. Бе зависи си от човека като цяло :)
Гери: Кво спамите тука бе, половината неща са за лични :P :twisted:
On ira où tu voudras, quand tu voudras
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
Аватар
Manji-sama
В началото бе словото

Мнение от Manji-sama »

Аз съм ентусиаст, но покрай тия неясноти около матурите може да си остана с ентусиазма ...Още инфо приемам с радост, само да е свързано с кандидатстването .
Gackt fan ...
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

До колкото разбрах матура вкарват официално чак 2009/2010г. :) и нас ни плашеха така :)
Аватар
Manji-sama
В началото бе словото

Мнение от Manji-sama »

Lanfaer написа:До колкото разбрах матура вкарват официално чак 2009/2010г. :) и нас ни плашеха така :)
Чул те Господ ....
Gackt fan ...
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Manji-sama написа:
Lanfaer написа:До колкото разбрах матура вкарват официално чак 2009/2010г. :) и нас ни плашеха така :)
Чул те Господ ....
Не че нещо, ама ти загледах "Местожителство: Дай Боже в Япония..." :lol: Просто информативно - аз така писах на едно контролно по физика в 7-ми клас, Дал Господ 3, това най-отзад и какъв мислиш беше резултатът? Ами 2. Та... разчитай на себе си, а не на чудеса. ;) А ако е писано, ще заминеш.. :)
Заключено

Обратно към “ФКНФ”