Първо, извинявай че ти преместих дрехите от двете легла...
Първи впечатления от общежитието (за първокурсници)
- shadowvania
- От дъжд на вятър
-
ira
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: четвърти
Ужасно съм доволна от моята стая. Толкова се тормозех от мизерията, то пък се оказа прекрасна стаята. Похвали ми я още домакинката, долу, но аз си помислих, че на всеки казва така. Стаята ми е двойка, но иначе е като гарсониера- две стаи с по две момичета в тях, широк коридор и обща баня.
Когато се качих, онемях. Банята цялата е в плочки и е много чиста и поддържана. Има плочки до средата на коридора, за да се събуваш там. съседната стая е с балконче, така че поне ще мога да простирам там. В моята стая е правен ремонт пролетта- нови тапети и балатум, както и чисто нови шкафчета. Бюрото обаче ми е отвратително. Съквартирантката е избрала по-доброто. Държала е много чисто чак се очудих, миришеше приятно. В стаята не се е пушело през последните 5 години, не се пуши и сега, което е прекрасно.
Абе въобще отговаря на всички мои изисквания!
Когато се качих, онемях. Банята цялата е в плочки и е много чиста и поддържана. Има плочки до средата на коридора, за да се събуваш там. съседната стая е с балконче, така че поне ще мога да простирам там. В моята стая е правен ремонт пролетта- нови тапети и балатум, както и чисто нови шкафчета. Бюрото обаче ми е отвратително. Съквартирантката е избрала по-доброто. Държала е много чисто чак се очудих, миришеше приятно. В стаята не се е пушело през последните 5 години, не се пуши и сега, което е прекрасно.

The best is yet to be!
- techeto
- Пишете, о, братя
Моята беше мизерна и много мръсна. Явно там са живели някви алкохолици, имаше 5-6 бутилки марков алкохол, 15 шишита бира Туборг и Холстен, наръчник Как да се справим с махмурлука, плакати от Хай Клуб, най-вече на Пусикет Долс. Съквартирантът ми го нямаше, той обаче си спи на матрак, явно си го е домъкнал от някъде, имаше хладилник. До 8-ят етаж няма асансьор и трябва да се слиза на 7-я, на етежа има само 5 стаи - 4 с момчета и една с момичета. Тва е в общи линии....Мизерия
Nemo me impune lacessit
За кой блок и етав става въпрос?ira написа:Ужасно съм доволна от моята стая. Толкова се тормозех от мизерията, то пък се оказа прекрасна стаята. Похвали ми я още домакинката, долу, но аз си помислих, че на всеки казва така. Стаята ми е двойка, но иначе е като гарсониера- две стаи с по две момичета в тях, широк коридор и обща баня.
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
И коя стаяVanuushka написа:За кой блок и етав става въпрос?ira написа:Ужасно съм доволна от моята стая. Толкова се тормозех от мизерията, то пък се оказа прекрасна стаята. Похвали ми я още домакинката, долу, но аз си помислих, че на всеки казва така. Стаята ми е двойка, но иначе е като гарсониера- две стаи с по две момичета в тях, широк коридор и обща баня.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.