Всъщност, който смята да кандидатства с литература през 2008 да пише тука...Можемд а си помагаме.
КСК'08-курс по литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
КСК'08-курс по литература
Някой да има представа курса по литература през 2008 кога ще е?През пролетната ваканция ли ги фиксират? Тя ще бъде от 28.03 до 8.04.2008г...Предполагам, че ще е тогава...
Всъщност, който смята да кандидатства с литература през 2008 да пише тука...Можемд а си помагаме.
Еми ние ще си ползваме тая, ако модераторите решат ще ни пренасочат.
Ако искаш дай някой линк де, поне да изкараме информация и от нея...
Dimeto, първия ми урок е в петък. Започвам с Ботев... По английски ми беше първия днеска и направо ме разката госпожата, ама няма начин...един път се кандидатства...Втори път, ако не те приемат, ама не смятам да го допускам...
Та, за курса- мене ще ми трябва 100%(само по литература; като чуя за история ми става зле...без да се обиждаш, разбира се), така че нямам мърдане. Ще дебнем сайта на СУ, като пуснат инфо да знаем...
Dimeto, първия ми урок е в петък. Започвам с Ботев... По английски ми беше първия днеска и направо ме разката госпожата, ама няма начин...един път се кандидатства...Втори път, ако не те приемат, ама не смятам да го допускам...
Та, за курса- мене ще ми трябва 100%(само по литература; като чуя за история ми става зле...без да се обиждаш, разбира се), така че нямам мърдане. Ще дебнем сайта на СУ, като пуснат инфо да знаем...
-
BigSteveCool
- В началото бе словото
Ами бих се радвал, ако е като втора, резервна оценка. И ако е балообразуваща да взимат по-високата...Обаче има голяма вероятност да не го измислят и просто да си бъде втора оценка в дипломата(надявам се да стане така
)
Аз ще кандидатствам връзки с обществеността и журналистика с българския...Доста трудно, ама надявам се да успея. И с английски също ще се пробвам за скандинавистика.
Ох, направо като се замисля и....
Аз ще кандидатствам връзки с обществеността и журналистика с българския...Доста трудно, ама надявам се да успея. И с английски също ще се пробвам за скандинавистика.
Ох, направо като се замисля и....
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ами чудя се още на курс ли да ходя или на урокSun Shine написа:Ами побързай щото на много места вече почнахаБавария написа:ох, и аз ще кандидатствам догодина и още не съм си намерил
къде да ходя на курсове...
помагайте!
ти какво би ми препоръчала
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: