Мила написа:не мразя футбола, просто ми е скучен. мога да гледам футбол в компания - аз ще си пия бирата и ще се кефя на интелигентните потоци от информация , които ме заливат, на тема, която не ме интересува. Ако гледаме футбол вкъщи винаги мога да си чета книжка/списание докато всички врякат.
гледай ся световното за жени
щи хареса
- ама за жалост още никоя не си е разменила фанелката
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Мила написа:не мразя футбола, просто ми е скучен. мога да гледам футбол в компания - аз ще си пия бирата и ще се кефя на интелигентните потоци от информация , които ме заливат, на тема, която не ме интересува. Ако гледаме футбол вкъщи винаги мога да си чета книжка/списание докато всички врякат.
щи хареса
Леле,вчера по стечение на обстоятелствата попаднах в пункт на Еврофутбол и там предаваха световното по футбол за жени,очите ми станаха като палачинки,какви са корави тези жени,какви мускулести бедра имаха,не е разправяне...
Жена да играе професионален футбол..странна работа
щи хареса
Леле,вчера по стечение на обстоятелствата попаднах в пункт на Еврофутбол и там предаваха световното по футбол за жени,очите ми станаха като палачинки,какви са корави тези жени,какви мускулести бедра имаха,не е разправяне...
Жена да играе професионален футбол..странна работа
Сигурно и аз щях да съм докарала нещата до там...ама желанието ми за учене надделя над футбола. Което не ми пречи сега пак да си играя любителски.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
feichka написа:
Сигурно и аз щях да съм докарала нещата до там...ама желанието ми за учене надделя над футбола. Което не ми пречи сега пак да си играя любителски.
И да съдийстваш
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
feichka написа:
И да съдийстваш
Шшшшшт...Това го пазех в тайна.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."