На какво кълве рибата
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
всеки си кълве на различно.. важното е да успееш да го откриеш
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
аз приемам розата
но това не означава,че съм клъвнала
,тя просто (като цяло) е жест на внимание пък и обичам цветя....
Искам да кажа,че рибата кълве ако иска!!!...т.е ако си си харесал някой и най-малкият жест от негова страна ще ти се стори примамлив;в същото време ако някой друг го направи няма да произведе същото впечатление...
но това не означава,че съм клъвнала
Искам да кажа,че рибата кълве ако иска!!!...т.е ако си си харесал някой и най-малкият жест от негова страна ще ти се стори примамлив;в същото време ако някой друг го направи няма да произведе същото впечатление...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Re: На какво кълве рибата
На всичко - само трябва да си убедителен...Sunny написа:или до колко изтъркани са изтърканите номера в любовта и флирта?
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Цветята не са отживелица, но много зависи от начина, по който са поднесени, а най-вече от човека, който ти ги подарява.
Един пример: преди няколко години сестра ми излизаше с един от 2 седмици, а той идваше доста често до нас и носеше букети с рози. Рози за сестра ми, рози за майка ми, рози за мен. Вече започнахме да се чудим дали няма и на баща ми да подари
. Явно е мислил, че това е ключът към сърцето на жената. Но момчето беше откровено казано противно, отегчително и далеч от определението "умно" и дори тези жестове не му помогнаха. Оттогава със сестра ми правейки ретроспекция на връзките ни често се сещаме с лека иронична усмивка за "Калоян с розите".
Но друг пример показва друго: приятелят ми (15 мес. заедно) често ми е подарявал цветя. В повечето случаи с повод. Но когато той го прави не е досадно, а този жест ме кара да се чувствам дама. По принцип важно е жената да се чувства уважавана и оценявана правилно като човек, а не като украса. Но ще навляза в друга тема, ако продължа.
Един пример: преди няколко години сестра ми излизаше с един от 2 седмици, а той идваше доста често до нас и носеше букети с рози. Рози за сестра ми, рози за майка ми, рози за мен. Вече започнахме да се чудим дали няма и на баща ми да подари
Но друг пример показва друго: приятелят ми (15 мес. заедно) често ми е подарявал цветя. В повечето случаи с повод. Но когато той го прави не е досадно, а този жест ме кара да се чувствам дама. По принцип важно е жената да се чувства уважавана и оценявана правилно като човек, а не като украса. Но ще навляза в друга тема, ако продължа.