Почасова работа?
Модератор: fluffy cloud
- MyMoon
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Pisobella написа:ами това са екип от хора,които отговарят на телефонни обаждания - хората звънят и питат разни въпроси и проблеми ако имат,ти им отговаряш и им помагаш.Тва е.
Иначе на такова място можеш да намериш почасова работа - даАма си е малко гадничка и натоварваща,щото разговаряш със всякакви индивиди
![]()
така си е
http://www.fun-6.com/sme6ni-tekstove-er ... elefon.htm
9-ти път го чета и x.X .. О! по дяволите! пак ме набоде смях LOL
"......But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams. "
--W.B. Yeats
/*KEEP IT REAL! */
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams. "
--W.B. Yeats
/*KEEP IT REAL! */
реших да споделя скромния си опит...работих в един колцентър 3 месеца- по4асова работа, т.е.имаш 20 4аса седмично, които може да си изработиш, когато можеш( може и пове4е 4асове).работата представлява- седиш в една стая с телефони, дават ти едни листи с телефонни номера( аз работих с немски и съответно телефонирах с Германия) и звъниш нон стоп по телефоните и убеждаваш хората да си купят нещо...продават се всякакви неща и в момента са много актуални тези колцентрове, защото използват евтината ни работна ръка и телефонни разговори,но не мисля 4е пе4елят кой знае колко
на мен ли4но тази работа не ми допадна, защото не оби4ам да тормозя хората, но си има хора за вси4ко 
-
koikoi
- В началото бе словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Re: Почасова работа?
Ще се местя в София след месец и си търся почасова работа с немски.Може и в колцентър.Имам 3 години опит в outbound,но държа да знам предварително с какъв продукт се работи и за кого,за да съм сигурна в коректността на работодателя.Ако някой работи нещо такова и търсят хора,да сподели малко инфо.
Re: Почасова работа?
Един съвет и от мен: ако си търсите работа в колцентър, гледайте тази работа да не е свързана с директен маркетинг, т.е. да да звъните на разни хора и да се опитвате да им продавате стоки по телефона. Западноевропейците са преситени от подобни обаждания и хич не са дружелюбни, когато им се обадиш и ги безпокоиш. По нормални са support-колцентровете, където се приемат входящи обаждания; анкетите по телефона също не са за изхвърляне, а и когато се занимавате с резервации и хората сами ви търсят, също е ок.