Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Sanniya_yan написа:неееееее... само като си представя, 4е дотогава 3/4 от приятелите ми ще са дале4еее![]()
![]()
..... му и прасе на тъпата bg и *и*а*и*е политици... анархия, народе!!!
И моите заминават....не ми остана нищо от женски пол
иначе
I'm so excited and i just can't hide it
така де, да почваме. Въпреки, че на 1 друга песен ще пея.
- chubbchubb
- В началото бе словото
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Нямам търпение!!!
Може би,заради новите хора,обстановка...ще уча т'ва ,което искам от 7-ми клас и ми е страшно интересно...колбички,микроскопи,интелигентни и замислени погледи...в ръцете ти е науката за живота и от нас зависи неговото продължаване....яко чувство,бих казал
...ех мечти,мечти...Пожелавам го на всички нас,които сме с двата крака в неизвестното...
П.П.Олеле колко съм надъхан само
...нали е безплатно 
П.П.Олеле колко съм надъхан само

- alteia
- В началото бе словото
Ахаха, радваш ме!Hedgehog_Kj написа:Нямам търпение!!!![]()
![]()
Може би,заради новите хора,обстановка...ще уча т'ва ,което искам от 7-ми клас и ми е страшно интересно...колбички,микроскопи,интелигентни и замислени погледи...в ръцете ти е науката за живота и от нас зависи неговото продължаване....яко чувство,бих казал
...ех мечти,мечти...Пожелавам го на всички нас,които сме с двата крака в неизвестното...
П.П.Олеле колко съм надъхан само...нали е безплатно
А това специално, за студентите в БФ ли се отнася?интелигентни и замислени погледи...
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
При образуването на групите бала ли е от значение или това кога си се записал. Защото аз изчаках и се записах след трето класиране, а ми стигаше балът за преди това. И сега се чудя дали с един приятел ще сме заедно, като са ни почти поредни номерата. Да се похваля с хубавия си номер 10100 
п.п вече успях да си загубя студентската карта, добре че не ни дадоха нижките.
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
групите се образуват по реда на записване, а студентската карта за нищо не ти трябваcufff написа:При образуването на групите бала ли е от значение или това кога си се записал. Защото аз изчаках и се записах след трето класиране, а ми стигаше балът за преди това. И сега се чудя дали с един приятел ще сме заедно, като са ни почти поредни номерата. Да се похваля с хубавия си номер 10100
а иначе за часа и залата не мога да кажа, други години е било от 14 в аулата... виж в нашия сайт някой може да знае.
спорта мисля че за всички специалности не е задължителен, но може да се запишеш като факултативна дисциплина.