ТУРИЗЪМ ;)
- Franchesca
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
здравейте , аз съм Ива
също ще съм туристка за първа година
много се радвам тва ми беше мечтата
искам само да питам големите туристи имат ли време за работа и някой да каже горе долу колко дни от седмицата има лекции и за колко време така горе долу че нямам никаква представа колко ангажирани ще сме
искам само да питам големите туристи имат ли време за работа и някой да каже горе долу колко дни от седмицата има лекции и за колко време така горе долу че нямам никаква представа колко ангажирани ще сме
Pokito a poko entendiendo
Que no vale la pena andar por andar
Que es mejor caminar pa ir creciendo
Que no vale la pena andar por andar
Que es mejor caminar pa ir creciendo
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Има достатъчно време за работа и учене едновеменно...по принцип всеки ден има лекции и упражнения,доста е трудно да се каже обаче кой колко зает би бил в унито,поради групите по предмети,които се формират за всяка различна дисциплина,пък и спортовете и езиците са в различни дни и факултети(например езиците са на 4км,а повечето от спортовете-на стадион "Академик")...1 курс е малко трудничко да си хванеш постоянна работа и да успяваш да съчетаваш и двете неща.Но затова пък след края на 1 курс,можеш пре-спокойно да не присъстваш на всичко,или с две думи да си "филтрираш"посещенията по някой дисциплиниFranchesca написа:здравейте , аз съм Ива

- Jody
- Пишете, о, братя
- Специалност: Туризъм
- Курс: четвърти
В мемента нямам въпроси, но имам забележка към подписа ти. Смесица е от html и php кодове. html в този форум няма да проработи, така че може да го направиш само php
Иначе добре редиш стиховете 
едит: опитай пак като смениш местата на [/url] [url]
ре-едит: а браво, вече става
едит: опитай пак като смениш местата на [/url] [url]
ре-едит: а браво, вече става
Последно промяна от Jody на 18 Сеп 2007, 23:13, променено общо 1 път.