Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Колежка!:) На първия май трябва да се съберем някъде, а оттам да идем някъде другаде...амам не знам къде точно са някъдета-та...имаше подобна тема из форума за миналогодишния първи учбен ден...
Lanfear~ написа:Колежка!:) На първия май трябва да се съберем някъде, а оттам да идем някъде другаде...амам не знам къде точно са някъдета-та...имаше подобна тема из форума за миналогодишния първи учбен ден...
Lanfear~ написа:Колежка!:) На първия май трябва да се съберем някъде, а оттам да идем някъде другаде...амам не знам къде точно са някъдета-та...имаше подобна тема из форума за миналогодишния първи учбен ден...
Мерси, доста добре ме упъти
Пълво откриването в аулата, после по факултетите... Има ли някой осведомен за часа, или е още рано?
Lanfear~ , добре дошла сред нас
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
El написа:
Пълво откриването в аулата, после по факултетите... Има ли някой осведомен за часа, или е още рано?
Пълво е яко Ок, ти ще ми кажеш за часа като разбереш, мерси предварително
Че ще ти кажа, ще ти кажа, ама и на мен ми е мъгла засега... Май трябва да се наканя да отида до уни...
П.С. Пълво е МНОГО ЯКО
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
На някой (визирам конкретен човек, но няма да споменавам имена) да му се занимава да направи един update на разбивката по груги на индикиралите се тук?
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin