Студенти , които искат да се прехвърлят право?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
смисъл аз от курса знам хора, които имат такива мераци
и да не е некво както ние сме 81
да имам право само 10
тогава , не на първия чин ще седа да слушам, а в скута на професора
и да не е некво както ние сме 81
да имам право само 10
тогава , не на първия чин ще седа да слушам, а в скута на професора
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Лелеее аз заради възможността за прехвърляне се записах в СУ.Мечтата ми е да уча право тук,но съдбата беше жестока и ме изпрати в Българска филология
На изпита по история имам 2.Мога ли догодина да кандидатствам само с история,нужно ли е да кандидатствам пак с литература

Внимавай за избора си,избери най-доброто,после направи всичко възможно,за да го получиш
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
О, имало и други като мен.
Не губи вяра, аз след 5 години кандидатстване с променлив успех, сега чакам прехвърлянето. Учила съм БГ филология, Културология и все заради пустото право, а откакто го и работя ( е, като асистент), още повече ме човърка.
Трябва задължително да имаш положително издържани приемни изпити, ако литературата ти не е 2, само история ти трябва.
Не губи вяра, аз след 5 години кандидатстване с променлив успех, сега чакам прехвърлянето. Учила съм БГ филология, Културология и все заради пустото право, а откакто го и работя ( е, като асистент), още повече ме човърка.
Трябва задължително да имаш положително издържани приемни изпити, ако литературата ти не е 2, само история ти трябва.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Вече ни информираха.
За да кандидатстваш за прехвърляне трябва да имаш минимум 5.50.
Също така ще се одобрят няколко желаещи според успеха им в низходящ ред.
За да кандидатстваш за прехвърляне трябва да имаш минимум 5.50.
Също така ще се одобрят няколко желаещи според успеха им в низходящ ред.
Don't look back, 'cause you know what you might see
- пикси
- Драскач
Така е, ама това за 5.50 никъде не го пише. За справка - публикуваните правила за преместване на студенти, секция ЮФ.
Все пак, колкото повече-толкова повече, под 5.50 и аз съм чувала, че няма шанс. Това за правото само, за другите специалности забелязах и такова изискване за успех от следването, странно - няма такова за бъдещите юристи.
Успееех.[/u]
Все пак, колкото повече-толкова повече, под 5.50 и аз съм чувала, че няма шанс. Това за правото само, за другите специалности забелязах и такова изискване за успех от следването, странно - няма такова за бъдещите юристи.
Успееех.[/u]
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Пикси ти като си учила Българска филология,я кажи лесно ли се изкарва успех над 5.50(първи курс)?И колко трябва да имам по история,ако реша да кандидатствам отново?пикси написа:О, имало и други като мен.
Внимавай за избора си,избери най-доброто,после направи всичко възможно,за да го получиш
- пикси
- Драскач
На мен ми беше лесно, литературата я нося отляво...
Само че зарязах филологията преди третата година, никак не исках да я уча. Прехвърлям се в момента от Културология, където изкарах 5.88, не искам да казвам лесно или трудно, защото работя адски много (понякога от тъмно до тъмно) и се поизпотих със съчетаването на двете неща. Движеше ме идеята за правото, естествено.
Честно казано, аз и докато учех филология имах идеи за прехвърляне и не са гадняри изпитващите.
Що се отнася за историята, аз знам, че стига да не е двойка. Може да не съм права за последното.
Честно казано, аз и докато учех филология имах идеи за прехвърляне и не са гадняри изпитващите.
Що се отнася за историята, аз знам, че стига да не е двойка. Може да не съм права за последното.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
дам,пикси е права.
Историята ти тр да е повече от 2-в изискванията за всякакви прехвърляния пише,че е нужен изпитът(или изпитите),с които по принцип се държат за специалността в КСК,да са положителни(тоест,повече от 2).Затова ако искаш да се прехвърлиш,най-вероятно ще се наложи да се явиш на историята отново и да изкараш повече.Успех!
Историята ти тр да е повече от 2-в изискванията за всякакви прехвърляния пише,че е нужен изпитът(или изпитите),с които по принцип се държат за специалността в КСК,да са положителни(тоест,повече от 2).Затова ако искаш да се прехвърлиш,най-вероятно ще се наложи да се явиш на историята отново и да изкараш повече.Успех!
Toto-I will remember
Благодаря!Ще ми бъде нуженIce_Spirit написа:дам,пикси е права.
- пикси
- Драскач
Успех, пожелавам го най-искрено, понеже е супер тежко да се бориш (откъде ли знам
), но после е супер сладко.
Мисля, че можеш още на предварителен по история да се явиш и ще ти бъде достатъчно да имаш 3, за което стискам палци, че и прехвърлянето е свързано с много нерви - молби, чакане, чакане....
Мисля, че можеш още на предварителен по история да се явиш и ще ти бъде достатъчно да имаш 3, за което стискам палци, че и прехвърлянето е свързано с много нерви - молби, чакане, чакане....