Как така няма къде да ти ги донесат? Отиваш на касата и ти го печатат на място. Тея дето ги продават в НДК също са от Тикетстрийм.Crematory написа:Не, не, Тикетстрийм няма къде да ми ги донесат, ще си ходя до НДК. Някога. А в събота дали работят?
Edguy,Helloween и Gamma Ray в София!!!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не мога да ходя никъде, от 9 до 18 съм на работа на майната си, докато ида до НДК, сто процента ще стане поне 19.30. Няма как да ги донесат вкъщи - няма кой да ги вземе, няма как да ги донесат на работа, няма рецепция за моя отдел...
За това питам тъй подробно за НДК да си намеря някое временце да отида. 
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Идеята ми е, че можеш да отидеш да си купиш билет от "На Тъмно" примерно. Магазинът работи от 10.30 до 20.00 ч. и е в центъра (ул. "Иван Вазов" 13). По-удобно е от Билетния (сега проверих на сайта на НДК и пише, че Билетния работи от 09.00 до 19.00)Crematory написа:Не мога да ходя никъде, от 9 до 18 съм на работа на майната си, докато ида до НДК, сто процента ще стане поне 19.30. Няма как да ги донесат вкъщи - няма кой да ги вземе, няма как да ги донесат на работа, няма рецепция за моя отдел...За това питам тъй подробно за НДК да си намеря някое временце да отида.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Предполагам,че ще изсвирят песните от концертното им Burning Down the Opera.Това просто е почти перфектният setlist - много хитове,много "докосвания" с публиката,просто ще е ... невероятно.PALADIN написа:Аз си купих билет за Edguy и от сега се надъхвам с избрани творби от Hellfire Club и Rocket Ride:). Някой има ли представа колко песни ще изсвирят Edguy?А за билети влезте в сайта на ticketstream там има адресите на всички места където се продават билети
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- Methuselah
- Легендарен флуудър