поправителни изпити за Българска филология-І курс

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Абе айде някой да се появи и да ми отговори на един въпрос :lol: една колежка ходила до отдел студенти и й казали, че може да запише следващата година само с 1 невзет изпит...което меко казано ме шокира...абе аз съм в стрес!това ще означава, че трябва да взема 3 изпита(което не може да се случи или по-скоро с нечовешки мъки)...до вчера бях на 100% сигурна, че мога да запиша с 2..ама днес се чувствам леко разколебана :roll: някой има ли достоверна и то много достоверна информация по този болен за мен въпрос?!? :lol:
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

лелееее...хора,като ви слушам лошо ми става! УСПЕХ НА ВСИЧКИ С ПОПРАВИКИТЕ!!! имам само 1 малко въпросче-можете ли да ми кажете 1ви курс какво се учи(какви предмети)! мн съм любопитна за това какво ми предстои! :D
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

http://slav.uni-sofia.bg/Subjects/BF.pdf
Това е учебният план на нашата специалност. Има всичко, което ще се изучава по семестри и брой часове.

BeReady, по принцип може и с два да се запишеш, но се пише молба и т.н. За по-сигурно питай в отдела, те ще ти кажат най-точно, без да поемаш рискове с чуто оттук-оттам.
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Ще питам ама ако ми кажат 1...еее поне добрата страна е, че няма да ми се налага да уча за изпити и да се притеснявам по този проблем, тъй като ще съм прекалено заета в реанимацията :lol: ух колко ми е зле..ако не друго, то поне старобългарската ще ме довърши!!!
А ти нели гледай да се пазиш от сега, защото ако сега ти става лошо....ще те питам пак на края на годината :lol:
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

По правилник е с 1,но деканите разрешават и с повече само че се подава молба и както се сещаш никой не може да ти го гарантира :wink: Спокойно де, дават
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

BeReady ще го имам на предвид,но така като гледам още 1вия курс е с 7-8 предмета и лошо ми става от сега! :roll: но,ще гледам да не се стига до поправки или ако се стигне до 2макс. лелеее...още от сега съм в паника :shock:
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Аватар
Mandalay
В началото бе словото

Мнение от Mandalay »

nellliii написа:BeReady ще го имам на предвид,но така като гледам още 1вия курс е с 7-8 предмета и лошо ми става от сега! :roll: но,ще гледам да не се стига до поправки или ако се стигне до 2макс. лелеее...още от сега съм в паника :shock:
Ако продължиш да пишеш "на предвид", със сигурност ще понесеш някоя поправка;)

Добре дошла в гилдията :) хо-хо
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

:lol: не се паникьосвай деее :lol: казах ти...другата година по това време ако имаш изпити...тогава изпадай в такива състояния :lol: бих те посъветвала наистина да имаш най-много 2 поправки, че аз с 4 се вкарах в страшен филм :? ииииии още нещо :!: не се разтройвай много ако останеш на изпит по руски...ще бъдете само към 60(в най-добрия случай) човека...така че няма да си сама :lol: :lol: :lol:
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Извинявам се за двойния пост, но спешно се нуждая от помощ..моля някой ми каже утре от колко е изпита по лексикология, че покрай останалите изпити съвсем забравих за тази подробност :x а не познавам никой, който имам поправка по това :x хелллп
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

Последно гледах в събота и имаше само място - 148 зала. Предполагам, че ще започне от 8 или 9, както всички останали.
Аватар
Fake
В началото бе словото

Мнение от Fake »

Здравейте филолози )))) , днес до мен достига един зловонен слух на изпита по руски - че може вече да се влачи само 1 изпитче((( Та реших и тук да питам дали някой знае нещо по въпроса. Пък второто било с молба , пък тази молба не се знаело как да е. Някой ако има свежа иформация.... ) Успех всинца ни в поправянето )
Nasty by nature...
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

значи аз питах в отдела и ми казаха, че на 17-ти щял да се събира не-знам-си-какъв съвет, за да решат с колко изпита можеш да продължиш...едни колеги провериха днес, но им казали няква друга дата...и че засега оставало 1+1 (1 невзет и за другия трябва да подадеш молба)...абе толко различни информации не бях чувала никъде досега :x
Да не говорим, че утре ако не си взема лексикологията казвам адиос мучачос :lol: трагедията е пълна и съм много възмутена от себе си, от университета и от руския !!! :lol:
мммм забравих..фейк коя група си? :roll:
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Kleo »

Не отивай с предварителната нагласа, че ще те резнат отново и ще напуснеш университета- така все едно се самонавиваш!!! :evil: Просто се съсредоточи, че е настъпил моментът да покажеш колко си умна, а не да доставяш удоволствие на преподавателя/ката да те види унизена и отритната. Само за да им натриеш носа, че има още доста да те търпят и да виждат лицето ти, си заслужава да ти го дадат... нали знаеш- изпит се дава, не се взима. Успех на талази утре и да пишеш после как е минал. :wink:
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Kleo благодаря ти за окуражението :cry: много мило от твоя страна...ще пиша какво е станало, ама от сега казвам-нищо хубаво не предвиждам! :x абе ще доживеем да видим :cry: айде аз отивам да чета, че колко теми ме чакат не е истина :shock:
Аватар
Fake
В началото бе словото

Мнение от Fake »

Е значи наистина има нещо гнило в Дания... Тяхната верица, може ли сега тъкмо да го решават. Пак ще ни поставят пред свършен факт... Иначе Фейк се числи към отряд 3 :twisted: :twisted:
Nasty by nature...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”