Относно взимането на дипломата

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

LaeMiSe
В началото бе словото

Относно взимането на дипломата

Мнение от LaeMiSe »

Не знам дали ми е за тук темата ама не намерих по-подходящо място. Та един приятел учеше до скоро в един от измислените университети из студентски и сега не искат да му върнат дипломата в срок по-малък от 2 години. Ако не му се чака толкова, можело да си плати 60 лв. За мен това си е чисто исакне на рушвет ама ми е интересно дали сте запознати някъде другаде да има такава практика. При нас можеш да си се отпишеш и да си я вземеш когато искаш нали?
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Това си е чиста проба рушветтттттт-дипомата си я твоя и нямат право да държат нечий документ,без да имат основание,още повече че не им трябва вече за нищо !!!
Изображение
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Това по всяка вероятност е незаконно, как така няма да ти я дадат! Виж какво им пише в правилника, ако имат такъв. Ако не ви дадат дипломата въпреки всичко, съдете ги.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

глупости, не би трябвало някой да задържа дипломата... просто ми звучи странно...
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Относно взимането на дипломата

Мнение от love_delight »

LaeMiSe написа:Та един приятел учеше до скоро в един от измислените университети из студентски и сега не искат да му върнат дипломата в срок по-малък от 2 години.... При нас можеш да си се отпишеш и да си я вземеш когато искаш нали?
Ако все още е студент там и дипломата му трябва за нещо, е необходимо да се разпише при секретарката, че я е взел и да я върне в определен срок.
А ако вече не е студент е абсолютно незаконно да му я задържат.
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”