А най-добрата реплика да "отрежеш" някого?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Аз лично мразя едно момиче да се държи като пълна простачка и силяндурка,така че това би било най-ефиктивният начин да ме отрежеш.Nemesis написа:Няма нищо по-добро от чистото и просто грубиянско отношение... тва го мразят повечето мъже така че много работи... поне при мен работи и то безотказно!![]()
![]()
![]()
Ето няколко прекрасни идеи как мъж може да откаже на една жена още преди да и се е зародила идеята за сваляне:
1 Лош дъх
2 Да миришеш на пот
3 Да си с дълга мазна коса
Или като цяло да не си се къпал повече от седмица
Чаша,ний пак сме сами!
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
Яка темичка
Аз тука уроци мога да давам
гледам са се казали стандартните реплики kоито макар и банални са просто перфектни(за какво да се хабим да измисляме нещо ново, когато има достатъчно ефективни шаблони). Иначе главно рязането на някой е в отношението .. общо взето ако е толко тъп за да не схване намека значи си е заслужил следващата стъпка - а имено директно грубо отношение
:D .. Относно телефона.. аз попринцип не си го давам (просто сменям темата- нз как ама ми се получава), но наскоро направих грешката да си дам номера на един от въпросните тъпаци за които намеци няма
.. в крайна сметка (аз му дигах като звънеше- мн мразя да се крия като мишка) той ме попита: "ама защо се държиш така?" и аз казах "защото искам да те разкарам!" - Кратко , точно и ясно
няма какво да се правя на оригинална 
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
блазе ти ..begemot_ написа:на мен пък никога не ми се е случвало някой да нахалства
Ама опр най-жалко е като видиш момиче да е толкова нахално и момче да и казва "РАЗКАРАЙ се! Не мога да те гледам!" .. Ставала съм свидетел на такава сценка.. мн е тъжно
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."