поправителни изпити за Българска филология-І курс
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- BeReady
- В началото бе словото
Абе айде някой да се появи и да ми отговори на един въпрос
една колежка ходила до отдел студенти и й казали, че може да запише следващата година само с 1 невзет изпит...което меко казано ме шокира...абе аз съм в стрес!това ще означава, че трябва да взема 3 изпита(което не може да се случи или по-скоро с нечовешки мъки)...до вчера бях на 100% сигурна, че мога да запиша с 2..ама днес се чувствам леко разколебана
някой има ли достоверна и то много достоверна информация по този болен за мен въпрос?!? 
лелееее...хора,като ви слушам лошо ми става! УСПЕХ НА ВСИЧКИ С ПОПРАВИКИТЕ!!! имам само 1 малко въпросче-можете ли да ми кажете 1ви курс какво се учи(какви предмети)! мн съм любопитна за това какво ми предстои! 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
-
T1000
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
http://slav.uni-sofia.bg/Subjects/BF.pdf
Това е учебният план на нашата специалност. Има всичко, което ще се изучава по семестри и брой часове.
BeReady, по принцип може и с два да се запишеш, но се пише молба и т.н. За по-сигурно питай в отдела, те ще ти кажат най-точно, без да поемаш рискове с чуто оттук-оттам.
Това е учебният план на нашата специалност. Има всичко, което ще се изучава по семестри и брой часове.
BeReady, по принцип може и с два да се запишеш, но се пише молба и т.н. За по-сигурно питай в отдела, те ще ти кажат най-точно, без да поемаш рискове с чуто оттук-оттам.
- BeReady
- В началото бе словото
Ще питам ама ако ми кажат 1...еее поне добрата страна е, че няма да ми се налага да уча за изпити и да се притеснявам по този проблем, тъй като ще съм прекалено заета в реанимацията
ух колко ми е зле..ако не друго, то поне старобългарската ще ме довърши!!!
А ти нели гледай да се пазиш от сега, защото ако сега ти става лошо....ще те питам пак на края на годината
А ти нели гледай да се пазиш от сега, защото ако сега ти става лошо....ще те питам пак на края на годината
BeReady ще го имам на предвид,но така като гледам още 1вия курс е с 7-8 предмета и лошо ми става от сега!
но,ще гледам да не се стига до поправки или ако се стигне до 2макс. лелеее...още от сега съм в паника 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Ако продължиш да пишеш "на предвид", със сигурност ще понесеш някоя поправка;)nellliii написа:BeReady ще го имам на предвид,но така като гледам още 1вия курс е с 7-8 предмета и лошо ми става от сега!но,ще гледам да не се стига до поправки или ако се стигне до 2макс. лелеее...още от сега съм в паника
Добре дошла в гилдията
- BeReady
- В началото бе словото
Здравейте филолози )))) , днес до мен достига един зловонен слух на изпита по руски - че може вече да се влачи само 1 изпитче((( Та реших и тук да питам дали някой знае нещо по въпроса. Пък второто било с молба , пък тази молба не се знаело как да е. Някой ако има свежа иформация.... ) Успех всинца ни в поправянето )
Nasty by nature...
- BeReady
- В началото бе словото
значи аз питах в отдела и ми казаха, че на 17-ти щял да се събира не-знам-си-какъв съвет, за да решат с колко изпита можеш да продължиш...едни колеги провериха днес, но им казали няква друга дата...и че засега оставало 1+1 (1 невзет и за другия трябва да подадеш молба)...абе толко различни информации не бях чувала никъде досега
Да не говорим, че утре ако не си взема лексикологията казвам адиос мучачос
трагедията е пълна и съм много възмутена от себе си, от университета и от руския !!! 
мммм забравих..фейк коя група си?
Да не говорим, че утре ако не си взема лексикологията казвам адиос мучачос
мммм забравих..фейк коя група си?
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Не отивай с предварителната нагласа, че ще те резнат отново и ще напуснеш университета- така все едно се самонавиваш!!!
Просто се съсредоточи, че е настъпил моментът да покажеш колко си умна, а не да доставяш удоволствие на преподавателя/ката да те види унизена и отритната. Само за да им натриеш носа, че има още доста да те търпят и да виждат лицето ти, си заслужава да ти го дадат... нали знаеш- изпит се дава, не се взима. Успех на талази утре и да пишеш после как е минал. 
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"