Ако е толкова- добре! Нали знаеш- от твоята уста (клавиатура), знаеш в чии уши. И все пак батковците и каките да кажат колко е със сигурност.Jody написа:Че то към 30-40 лв. ще излиза, така че няма да е чак като на квартира
Класирането за общежития
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Обикновено наема илиза към 30-35 лв в стаите 3 легла. Спокойно. Сега плащаш семестриален депозит(15-20 лв) и депозит за магнитната карта(около 10-на). Втория принципно като тръгнеш да се изнасяш ти го връщат. Принципно.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
-
ira
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: четвърти
Мнооого благодаря за инфо-тоPu написа:Обикновено наема илиза към 30-35 лв в стаите 3 легла. Спокойно. Сега плащаш семестриален депозит(15-20 лв) и депозит за магнитната карта(около 10-на). Втория принципно като тръгнеш да се изнасяш ти го връщат. Принципно.

The best is yet to be!
Верно, успокойте се. Стресирали сте се като пред кандидатстудентски изпит
(а какви сесии ви чакат)
Средно около 30-40лв.(максимум) е наема със консумативи и всичките му там работи. Малко по-ралични са таксите от август до ноември (т.е. извънучебно време), затова явно не ви излизат тънките сметки.
Хайде със здраве и приятно пребиваване.
Средно около 30-40лв.(максимум) е наема със консумативи и всичките му там работи. Малко по-ралични са таксите от август до ноември (т.е. извънучебно време), затова явно не ви излизат тънките сметки.
Хайде със здраве и приятно пребиваване.
한류
Наемът за цялата стая е 48 лв и някви стотинки. Тъй че се пада по 18 лв на човек в тройките. Отделно за вода се плаща по около 6-7 лв. И има още за такса електромер, ток и всичко общо излиза около 30 - 35 лв. Поне до преди няколко месеца беше така. Имайте предвид също, че до края на Септември е по-скъпо, така че не си правете изводи на тея пари, които сега сте ги платили.
Edit: А, той и slighter писал същото, карай...
Edit: А, той и slighter писал същото, карай...
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
Здравейте,днес се настаних и ми се падна доста грозна и мизерна стаичка... много е гадно...след такава гледка нямам желание за нищо! В блок 50 А съм и исках да попитам тези от вас,които са в същия блок,дали имат същия "късмет" като моя или им се е паднало нещо по -добро!
А иначе стаята ми е олющена,изкъртена,с мизерни тапети, много мръсна (което може да се поправи) и още куп други неща...! НЕ знам как да превъзмогна днешната гледка!!!
Успех на другите,които тепърва ще се нанасят!
А иначе стаята ми е олющена,изкъртена,с мизерни тапети, много мръсна (което може да се поправи) и още куп други неща...! НЕ знам как да превъзмогна днешната гледка!!!
Реал Мадрид - бялата магия, Реал Мадрид - футболна стихия!
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Aз съм в този блок и това което прочетох въобще не ми хареса.plamKA написа:Здравейте,днес се настаних и ми се падна доста грозна и мизерна стаичка... много е гадно...след такава гледка нямам желание за нищо! В блок 50 А съм и исках да попитам тези от вас,които са в същия блок,дали имат същия "късмет" като моя или им се е паднало нещо по -добро!
Утре мисля да мръдна към София,така че да попитам преди да си отида в блока трябва да платя наема в касите,които са в блок 42Б.Нали се плаща само за 1 месец?
Чаша,ний пак сме сами!
Да,трябва да идеш на касите в блок 42! Плащането става бързо! Аз платих 48 лв и някви стотинки, в което влиза наем за месец септември,10лв такса за магнитна карта и 15 лв депозит за първи семестър!
Успех,дано поне ти имаш късмет...
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Успех,дано поне ти имаш късмет...
Реал Мадрид - бялата магия, Реал Мадрид - футболна стихия!
plamKA написа:Здравейте,днес се настаних и ми се падна доста грозна и мизерна стаичка... много е гадно...след такава гледка нямам желание за нищо! В блок 50 А съм и исках да попитам тези от вас,които са в същия блок,дали имат същия "късмет" като моя или им се е паднало нещо по -добро!
разбирам напълно шока ти..аз също съм в 50А и в първия момент онемях ,като влязох...но после се опитах да си представя стаята с пердета, шарени завивки и евентуално боядисана с латекс в топли . уютни цветове и се успокоих...иначе аз стаята си заварих чиста,а домакинката беше много много мила.
it is a hard life so live it well!
51 блок 304 стая долу горе не ми хареса
розови тапети радиатора беше 50х70х10 сантиметра => ще се мре от студ ..... но не ме чука и тей .. има и друг вариант но той ще е като си намеря работа и ще се ходи на нещо като хотел... ако не размисля но как да си остава лаптопа и другите работи в стая чиято врата мога да пръсна и с глава просто неоправдан риск това е ;
п.с. що не кандидатствах в ТУ ?
- DiStuRbeD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ако това ще те успокои - в Ту - Вн картинката не е по-"розова"abstract написа:51 блок 304 стая долу горе не ми харесарозови тапети радиатора беше 50х70х10 сантиметра => ще се мре от студ ..... но не ме чука и тей .. има и друг вариант но той ще е като си намеря работа и ще се ходи на нещо като хотел... ако не размисля но как да си остава лаптопа и другите работи в стая чиято врата мога да пръсна и с глава просто неоправдан риск това е ;
за Сф не знам :Д
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡