Аля, незнаех, че и ти си сменила стаята си! Сега видях едно девойче по форума, настанено в нея. 503 ще ми липсва Толкова мн арабистки спомени...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
А за спомените...и на мен наистина ще ми е мъчно,такъв първи курс си изкарахме...купони,напивания,повръщания...ама и аз искам нещо ново...нова стая-нови спомени!!!!
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Арабско хоро ми се танцува! Айде да ходим на арабския ресторант на Пиротска!
П.П. Аля, неприятна работа, наистина...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Същите. Аз см константна някаква. Ако ти потрябвам, знаеш къде може да ме намериш. *намиг*
Закълнете се, че е забавно! днес, подавайки молбата за прекъсване ме заляха все лоши спомени. Макар че се запознах със свеж колега и очарователни каки...
Беше гърч, вярно е. Такъв гърч, че душата ме болеше. Но не можеш да запомниш (почти)цял (почти)период от живота си с негативизъм. Всяко зло за добро(те клишетата затова са клишета). Въпреки всичко и тази година ти е дала. Нещо хубаво. Убедена см. Просто махни с ръка и виж какво ще ти даде следващата. Спомняй си с усмивка :_)
Ама знаете ли колко пияна бях като го писах т'ва отгоре
Водката ме прави баси и дълбокомисления пич. Че и грамотен на вс отгоре