Класирането за общежития

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
ira
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: четвърти

Мнение от ira »

Jody написа:Че то към 30-40 лв. ще излиза, така че няма да е чак като на квартира :lol:
Ако е толкова- добре! Нали знаеш- от твоята уста (клавиатура), знаеш в чии уши. И все пак батковците и каките да кажат колко е със сигурност.
Изображение
The best is yet to be!
Аватар
Jody
Пишете, о, братя
Специалност: Туризъм

Мнение от Jody »

Абе при мен сигурно ще е повечко, защото хладилник, компютър, телевизор ама над 40-50 не вярам да стига
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Обикновено наема илиза към 30-35 лв в стаите 3 легла. Спокойно. Сега плащаш семестриален депозит(15-20 лв) и депозит за магнитната карта(около 10-на). Втория принципно като тръгнеш да се изнасяш ти го връщат. Принципно.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
ira
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии

Мнение от ira »

Pu написа:Обикновено наема илиза към 30-35 лв в стаите 3 легла. Спокойно. Сега плащаш семестриален депозит(15-20 лв) и депозит за магнитната карта(около 10-на). Втория принципно като тръгнеш да се изнасяш ти го връщат. Принципно.
Мнооого благодаря за инфо-то :D . Е моят блок май не е с карти, така че втория депозит май няма да го плащам :wink:
Изображение
The best is yet to be!
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Верно, успокойте се. Стресирали сте се като пред кандидатстудентски изпит :lol: (а какви сесии ви чакат)
Средно около 30-40лв.(максимум) е наема със консумативи и всичките му там работи. Малко по-ралични са таксите от август до ноември (т.е. извънучебно време), затова явно не ви излизат тънките сметки.
Хайде със здраве и приятно пребиваване. :wink:
한류
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Наемът за цялата стая е 48 лв и някви стотинки. Тъй че се пада по 18 лв на човек в тройките. Отделно за вода се плаща по около 6-7 лв. И има още за такса електромер, ток и всичко общо излиза около 30 - 35 лв. Поне до преди няколко месеца беше така. Имайте предвид също, че до края на Септември е по-скъпо, така че не си правете изводи на тея пари, които сега сте ги платили.

Edit: А, той и slighter писал същото, карай...
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Здравейте,днес се настаних и ми се падна доста грозна и мизерна стаичка... много е гадно...след такава гледка нямам желание за нищо! В блок 50 А съм и исках да попитам тези от вас,които са в същия блок,дали имат същия "късмет" като моя или им се е паднало нещо по -добро!
А иначе стаята ми е олющена,изкъртена,с мизерни тапети, много мръсна (което може да се поправи) и още куп други неща...! НЕ знам как да превъзмогна днешната гледка!!!
Успех на другите,които тепърва ще се нанасят!
Реал Мадрид - бялата магия, Реал Мадрид - футболна стихия!
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

plamKA написа:Здравейте,днес се настаних и ми се падна доста грозна и мизерна стаичка... много е гадно...след такава гледка нямам желание за нищо! В блок 50 А съм и исках да попитам тези от вас,които са в същия блок,дали имат същия "късмет" като моя или им се е паднало нещо по -добро!
А иначе стаята ми е олющена,изкъртена,с мизерни тапети, много мръсна (което може да се поправи) и още куп други неща...! НЕ знам как да превъзмогна днешната гледка!!!
Aз съм в този блок и това което прочетох въобще не ми хареса. :lol:

Утре мисля да мръдна към София,така че да попитам преди да си отида в блока трябва да платя наема в касите,които са в блок 42Б.Нали се плаща само за 1 месец?
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Да,трябва да идеш на касите в блок 42! Плащането става бързо! Аз платих 48 лв и някви стотинки, в което влиза наем за месец септември,10лв такса за магнитна карта и 15 лв депозит за първи семестър!
Успех,дано поне ти имаш късмет... :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Реал Мадрид - бялата магия, Реал Мадрид - футболна стихия!
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Моята стая си рулз, само да не бяха тъпите хлебарки...
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
llounge
В началото бе словото

Мнение от llounge »

plamka i az sum v blok 50a ,ti na koi etaj si
Аватар
mantut
В началото бе словото

Мнение от mantut »

plamKA написа:Здравейте,днес се настаних и ми се падна доста грозна и мизерна стаичка... много е гадно...след такава гледка нямам желание за нищо! В блок 50 А съм и исках да попитам тези от вас,които са в същия блок,дали имат същия "късмет" като моя или им се е паднало нещо по -добро!

разбирам напълно шока ти..аз също съм в 50А и в първия момент онемях ,като влязох...но после се опитах да си представя стаята с пердета, шарени завивки и евентуално боядисана с латекс в топли . уютни цветове и се успокоих...иначе аз стаята си заварих чиста,а домакинката беше много много мила. :)
it is a hard life so live it well!
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

51 блок 304 стая долу горе не ми хареса :) розови тапети радиатора беше 50х70х10 сантиметра => ще се мре от студ ..... но не ме чука и тей .. има и друг вариант но той ще е като си намеря работа и ще се ходи на нещо като хотел... ако не размисля но как да си остава лаптопа и другите работи в стая чиято врата мога да пръсна и с глава просто неоправдан риск това е ;

п.с. що не кандидатствах в ТУ ? :(
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

поне има6 розожи тапети :P :P
Аватар
DiStuRbeD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DiStuRbeD »

abstract написа:51 блок 304 стая долу горе не ми хареса :) розови тапети радиатора беше 50х70х10 сантиметра => ще се мре от студ ..... но не ме чука и тей .. има и друг вариант но той ще е като си намеря работа и ще се ходи на нещо като хотел... ако не размисля но как да си остава лаптопа и другите работи в стая чиято врата мога да пръсна и с глава просто неоправдан риск това е ;

п.с. що не кандидатствах в ТУ ? :(
ако това ще те успокои - в Ту - Вн картинката не е по-"розова" :roll:
за Сф не знам :Д
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”