Е все ще се запознаете в Циек, японистите и кореистите карат курсове заедно.
Японистика?!
Модератор: Don Horhe
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Страх ме е да не изплаша колегите.... много говоря
хахах
Пу и ти ми се виждаш много мило девойче
отдавна те следя аз тук в тоз прекрасен форум
и мн ти се радвам на предприемчивостта- от арабски на корейски
БРАВО!
Дано да спека на 1ви октомври за да не плямпам
хората ще си съзздадат грешно впечатление 
Пу и ти ми се виждаш много мило девойче
Дано да спека на 1ви октомври за да не плямпам
Караме ли курсове заедно? Ами с другите специалностИ? Ама всички ли ще се запознаем? Брях
Тъкмо и с Feelingsad и с Pu ке се опознаем 
Аз вече се запознах чрез mail-и с една колежка
Ани! Много е готина
а дано! Уххх ама не съм и писала от седмица и нещо
непостоянството ще ме съсипе
и съжалявам за тоновете глупости
П.С. така и не се научих да цитирам
П.П.С. Аз само офтопя, а?
Аз вече се запознах чрез mail-и с една колежка
и съжалявам за тоновете глупости
П.С. така и не се научих да цитирам
П.П.С. Аз само офтопя, а?
Подписът ти, ми напомни нещо .... поздравче Билбо
http://vbox7.com/play:f9139e74
П.С. Аз си имам стая
благодаря все пак за предложението
http://vbox7.com/play:f9139e74
П.С. Аз си имам стая
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Клипчето има къртещи моменти.
А по японистичната тема - на сайта на японското посолство излезе информацията за тазгодишните, 18-ти дни на японската култура в България.
А по японистичната тема - на сайта на японското посолство излезе информацията за тазгодишните, 18-ти дни на японската култура в България.
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Ахах, нее!
В последните месеци на всяка година са традиционно. Обикновено събитията са съсредоточени през октомври и ноември, но някои са и през други месеци.
Японистичното присъствие на културните мероприятия е желателно, но не и задължително, както чувам че бива при кореистите за техните събития...
В последните месеци на всяка година са традиционно. Обикновено събитията са съсредоточени през октомври и ноември, но някои са и през други месеци.
Японистичното присъствие на културните мероприятия е желателно, но не и задължително, както чувам че бива при кореистите за техните събития...
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Слаби, както винаги. А и забелязвам, че се настанява една трайна стереотипизация - всяка година абсолютно едни и същи неща, никакво разнообразие. Но в държавата Румба какво повече да искаме...fan4battle написа:А по японистичната тема - на сайта на японското посолство излезе информацията за тазгодишните, 18-ти дни на японската култура в България.
-
ponex
- В началото бе словото
здеавейте търся малко помощ от вас тъй като не знам към кого да се обърна не съм студент но сега започвам да уча електрообзавеждане на транспортна техника с японски език в http://pgtehford.hit.bg и ми трябва малко помощ понеже имаме по 13 часа на седмица японски.Може ли някой да даде линкче за двете цели японски азбуки хирагана и катакана
с оригиналните им написвания и как се произнасят точно и ако може за някой друг чруглиф точното исписване как се произнася и какво означава
с оригиналните им написвания и как се произнасят точно и ако може за някой друг чруглиф точното исписване как се произнася и какво означава
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
За първи път чувам за такова учебно заведение и за такава програма по японски език.
Имаш ли представа кой преподава японски там? Напиши имената на преподавателите.
А иначе ето ти една програма-речник, изтегли я от тук. В Гугъл с картинки потърси за хирагана и катакана, ще ти излязат достатъчно резултати.
А иначе ето ти една програма-речник, изтегли я от тук. В Гугъл с картинки потърси за хирагана и катакана, ще ти излязат достатъчно резултати.
-
ponex
- В началото бе словото
Това е моята специалност А тука можеш да видиш моята паралелка с японски езикАлександър написа:За първи път чувам за такова учебно заведение и за такава програма по японски език.![]()
Имаш ли представа кой преподава японски там? Напиши имената на преподавателите.
мерси пич ми учителя ми се казва Александър Иванов мисля че е завършил японистина в СУ млад е на 25 26 години може и да го познавате мн е печен.
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Липсват ти източноазиатските шрифтове, нужни за визуализацията на йероглифите. Ако ги имаш, можеш да кажеш на прогамата да ги ползва от Tools -> Settings - Fonts.
Добра идея е и да инсталираш системната поддръжка на източноазиатските езици. Това ще ти осигурни нужните шрифтове. От Control Panel - Regional and Language Options - Languages - Install files for East Asian languages. Ще ти е нужен инсталационен диск на Windows.
Добра идея е и да инсталираш системната поддръжка на източноазиатските езици. Това ще ти осигурни нужните шрифтове. От Control Panel - Regional and Language Options - Languages - Install files for East Asian languages. Ще ти е нужен инсталационен диск на Windows.