Психосексуален хороскоп
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
ОВЕН
Психосексуален тип - еротичен =>
Нз, възможно е...
Чувствено възприятие- слово, зрение =>
Може да се каже...
Ерогенна зона - главата => Не.
Чувствителна доминанта – лъжата => "Чувствителна доминанта"?! Къде точно доминира чувствително лъжата? В живота около мен?! В личността ми?! Нищо не вдявам
Какво искат да кажат с тва "лъжата"?! Аз ли лъжа, другите ли ме лъжат?!
Перверзия - садизъм => Малии, разкриха ме!
Тайна фантазия – изнасилване => Да бе, точно така
Тая фантазия е тайна, тайна, та чак и аз не знаех за нея
Тоя знак поражда любов, която е способна да оцелее без всякакъв труд. Любовта е доста настойчива и в нея се губи много енергия. Раздават се обещания, има нетърпение, особено при чужди напътствия. => По-общи приказки не можаха ли да измислят
Психосексуален тип - еротичен =>
Чувствено възприятие- слово, зрение =>
Ерогенна зона - главата => Не.
Чувствителна доминанта – лъжата => "Чувствителна доминанта"?! Къде точно доминира чувствително лъжата? В живота около мен?! В личността ми?! Нищо не вдявам
Перверзия - садизъм => Малии, разкриха ме!
Тайна фантазия – изнасилване => Да бе, точно така
Тоя знак поражда любов, която е способна да оцелее без всякакъв труд. Любовта е доста настойчива и в нея се губи много енергия. Раздават се обещания, има нетърпение, особено при чужди напътствия. => По-общи приказки не можаха ли да измислят
Последно промяна от Cassie на 15 Сеп 2007, 16:50, променено общо 1 път.
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.
- ra4e^f
- Форумно зомби
РАК
1. Психосексуален тип - еротичен
2. Чувствено възприятие – слово, мечти
3. Ерогенна зона – полови органи
4. Чувствителна доминанта - лъжа
5. Перверзия - самозадоволяване
6. Тайна фантазия – любовни занимания с роднина
Наивност и простодушие като у дете; вкус към интимността на отношенията, които са скрити от очите на другите. Свръхчувствителност, капризност в желанията и изобретателност в удоволствията, като се следва ритъма на Луната и нощта. Избраниците по правило са привлекателни, неповторими по красота и сексуално предизвикателни.
Още може да се желае
2. Чувствено възприятие – слово, мечти
3. Ерогенна зона – полови органи
4. Чувствителна доминанта - лъжа
5. Перверзия - самозадоволяване
6. Тайна фантазия – любовни занимания с роднина
Наивност и простодушие като у дете; вкус към интимността на отношенията, които са скрити от очите на другите. Свръхчувствителност, капризност в желанията и изобретателност в удоволствията, като се следва ритъма на Луната и нощта. Избраниците по правило са привлекателни, неповторими по красота и сексуално предизвикателни.
Още може да се желае
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Дева
Психосексуален тип - самовлюбен
Чувствено възприятие – докосване, милване
Ерогенна зона - корем
Чувствителна доминанта – чувство на тревога
Перверзия - нимфомания
Тайна фантазия – секс с повече от един партньор
Имунитет към сантименталността, защита от страстта, сдържаност и неподвластност на сърдечните страдания. По правило не се дава воля на своите желания, но ако това се случи, се люби отчаяно.
Психосексуален тип - самовлюбен
Чувствено възприятие – докосване, милване
Ерогенна зона - корем
Чувствителна доминанта – чувство на тревога
Перверзия - нимфомания
Тайна фантазия – секс с повече от един партньор
Имунитет към сантименталността, защита от страстта, сдържаност и неподвластност на сърдечните страдания. По правило не се дава воля на своите желания, но ако това се случи, се люби отчаяно.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
^ Същото. И при мен се покрива на 90 и нещо %. Както и другите два хороскопа в темата. Което е стряскащо, защото принципно не ги тача много.
Ех, стереотипна Дева см, утрепаха ми илюзиите за уникалност и неповторимост...
Ех, стереотипна Дева см, утрепаха ми илюзиите за уникалност и неповторимост...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Абе те нещата само със слънчевите знаци са мн общи. Там асцеденти, луни, черни луни, всякакви планети влияят... Да бе, зачетох се в един от линковете, от астрология не отбирам грънец
Разбрах само, че като имам асцедент и черна луна в Скорпион съм ненаситен сериен убиец - извратеняк освен хладнокръвна мацка - дзен будист. Мисля да го включа в СиВи-то си 
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Nukta
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
ВЕЗНИ
2. Чувствено възприятие – слово, зрение
3. Ерогенна зона – седалището и зърната на гърдите
4. Чувствителна доминанта - лъжата
5. Перверзия - мазохизъм
6. Тайна фантазия – редуване на партньорите
Убеденост, че савотата е лошо, противоествено, болезнено нещо за чувствата. Взискателност в любовта, като чувствата са искрени и изтънчени. Във всяко запознанство може да се вижда бъдеще щастие.
3. Ерогенна зона – седалището и зърната на гърдите
5. Перверзия - мазохизъм
6. Тайна фантазия – редуване на партньорите
Убеденост, че савотата е лошо, противоествено, болезнено нещо за чувствата. Взискателност в любовта, като чувствата са искрени и изтънчени. Във всяко запознанство може да се вижда бъдеще щастие.
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
те мъжете деви са мнн по-различни така че нормалноMERCES_LETIFER написа:Пфф... И аз съм Дева, ама виждам точно 1 вярно нещо по-горе.
Ма странното е, че и Принца е Дева, и при него попаденийцата са повечко, мдаааммм
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Обратна връзка:
...или с две думи,малко двулични сме си май..да сме живи и здравиПаган написа:Код за потвърждение: Избери целия код
БЛИЗНАЦИ 1. Психосексуален тип - самовлюбен 2. Чувствено възприятие – игра с докосвания 3. Ерогенна зона – плещи, ръце, китки 4. Чувствителна доминанта – чувство на тревога 5. Перверзия - воайорство 6. Тайна фантазия – участие в сексуален акт съссемейна двойка Любопиство, своенравие, шегуване със секса и разпалване на чувствата. Любовта прилича на леко подхванат флирт. Чувствата обикновено се отразяват върху лицето, дори най-откровените и дръзките. Държанието може да е крайно безсрамно и да се удовлетворяват и най-неприличните желания, но всичко това се прави само привидно.

-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Ами при мен няма нещо, което да не е вярно, но пък аз съм си типична Дева - като по учебник. Права си за това, че има различни Деви. Брат ми също е Дева, но нямаме почти нищо общо като характер.orion_elira написа:те мъжете деви са мнн по-различни така че нормалноMERCES_LETIFER написа:Пфф... И аз съм Дева, ама виждам точно 1 вярно нещо по-горе.
Ма странното е, че и Принца е Дева, и при него попаденийцата са повечко, мдаааммм.. и аз съм дева и 80% от нещата са вярни
![]()
ама познавам мъже деви, за които изобщо не важи това (има голямо значение пола и месеца на раждане). Попринцип не вярвам мн мн в зодии и такива глупости, вс човек е различен.. ама понякога има някои очудващо вярни неща
![]()
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
именноDon Horhe написа:Ами при мен няма нещо, което да не е вярно, но пък аз съм си типична Дева - като по учебник. Права си за това, че има различни Деви. Брат ми също е Дева, но нямаме почти нищо общо като характер.
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
мога да се съглася с тебkatia_kateto написа:КОЗИРОГ
3. Ерогенна зона - колената
5. Перверзия – промяна на пола
6. Тайна фантазия – любовни занимания с непознат
Съпротива на всички промени в чувствата, на всичко, което пречи на собствените желания. Амбициозност и се приема, че любовта е следствие от секса. Не се харесва самотата и склонност да се сподели свободното време с когото и да е.
Само последното изречение вярно
дрън дрън