Психосексуален хороскоп

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Може би задето не изпитваш чувство на вина? :lol:
Изображение
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

ОВЕН

Психосексуален тип - еротичен => :| Нз, възможно е...
Чувствено възприятие- слово, зрение => :| Може да се каже...
Ерогенна зона - главата => Не.
Чувствителна доминанта – лъжата => "Чувствителна доминанта"?! Къде точно доминира чувствително лъжата? В живота около мен?! В личността ми?! Нищо не вдявам :x Какво искат да кажат с тва "лъжата"?! Аз ли лъжа, другите ли ме лъжат?! :dontknow:
Перверзия - садизъм => Малии, разкриха ме! :lol: :lol: :lol:
Тайна фантазия – изнасилване => Да бе, точно така :| Тая фантазия е тайна, тайна, та чак и аз не знаех за нея :lol:

Тоя знак поражда любов, която е способна да оцелее без всякакъв труд. Любовта е доста настойчива и в нея се губи много енергия. Раздават се обещания, има нетърпение, особено при чужди напътствия. => По-общи приказки не можаха ли да измислят :roll:
Последно промяна от Cassie на 15 Сеп 2007, 16:50, променено общо 1 път.
Hope for the best,
plan for the worst.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

РАК

1. Психосексуален тип - еротичен
2. Чувствено възприятие – слово, мечти
3. Ерогенна зона – полови органи
4. Чувствителна доминанта - лъжа
5. Перверзия - самозадоволяване
6. Тайна фантазия – любовни занимания с роднина

Наивност и простодушие като у дете; вкус към интимността на отношенията, които са скрити от очите на другите. Свръхчувствителност, капризност в желанията и изобретателност в удоволствията, като се следва ритъма на Луната и нощта. Избраниците по правило са привлекателни, неповторими по красота и сексуално предизвикателни.

Още може да се желае ;)
Изображение
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Дева

Психосексуален тип - самовлюбен
Чувствено възприятие – докосване, милване
Ерогенна зона - корем
Чувствителна доминанта – чувство на тревога
Перверзия - нимфомания
Тайна фантазия – секс с повече от един партньор
Имунитет към сантименталността, защита от страстта, сдържаност и неподвластност на сърдечните страдания. По правило не се дава воля на своите желания, но ако това се случи, се люби отчаяно.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

^ Същото. И при мен се покрива на 90 и нещо %. Както и другите два хороскопа в темата. Което е стряскащо, защото принципно не ги тача много.
Ех, стереотипна Дева см, утрепаха ми илюзиите за уникалност и неповторимост...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Пфф... И аз съм Дева, ама виждам точно 1 вярно нещо по-горе.
Ма странното е, че и Принца е Дева, и при него попаденийцата са повечко, мдаааммм :roll:
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Абе те нещата само със слънчевите знаци са мн общи. Там асцеденти, луни, черни луни, всякакви планети влияят... Да бе, зачетох се в един от линковете, от астрология не отбирам грънец :lol: Разбрах само, че като имам асцедент и черна луна в Скорпион съм ненаситен сериен убиец - извратеняк освен хладнокръвна мацка - дзен будист. Мисля да го включа в СиВи-то си :lol:
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
Nukta
От дъжд на вятър
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Nukta »

ВЕЗНИ

2. Чувствено възприятие – слово, зрение
3. Ерогенна зона – седалището и зърната на гърдите
4. Чувствителна доминанта - лъжата
5. Перверзия - мазохизъм
6. Тайна фантазия – редуване на партньорите

Убеденост, че савотата е лошо, противоествено, болезнено нещо за чувствата. Взискателност в любовта, като чувствата са искрени и изтънчени. Във всяко запознанство може да се вижда бъдеще щастие.
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

аз съм рак и въобще не е вярно това което пише... освен за мастурбацията...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология

Мнение от orion_elira »

MERCES_LETIFER написа:Пфф... И аз съм Дева, ама виждам точно 1 вярно нещо по-горе.
Ма странното е, че и Принца е Дева, и при него попаденийцата са повечко, мдаааммм :roll:
те мъжете деви са мнн по-различни така че нормално ;) .. и аз съм дева и 80% от нещата са вярни :shock: :lol: ама познавам мъже деви, за които изобщо не важи това (има голямо значение пола и месеца на раждане). Попринцип не вярвам мн мн в зодии и такива глупости, вс човек е различен.. ама понякога има някои очудващо вярни неща :shock: :shock:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Паган написа:

Код за потвърждение: Избери целия код

БЛИЗНАЦИ

1. Психосексуален тип - самовлюбен
   2. Чувствено възприятие – игра с докосвания
   3. Ерогенна зона – плещи, ръце, китки
   4. Чувствителна доминанта – чувство на тревога
   5. Перверзия - воайорство
   6. Тайна фантазия – участие в сексуален акт съссемейна двойка

Любопиство, своенравие, шегуване със секса и разпалване на чувствата. Любовта прилича на леко подхванат флирт. Чувствата обикновено се отразяват върху лицето, дори най-откровените и дръзките. Държанието може да е крайно безсрамно и да се удовлетворяват и най-неприличните желания, но всичко това се прави само привидно. 
...или с две думи,малко двулични сме си май..да сме живи и здрави :D
Изображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

...Ерогенна зона - корем ...
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

orion_elira написа:
MERCES_LETIFER написа:Пфф... И аз съм Дева, ама виждам точно 1 вярно нещо по-горе.
те мъжете деви са мнн по-различни така че нормално ;) .. и аз съм дева и 80% от нещата са вярни :shock: :lol: ама познавам мъже деви, за които изобщо не важи това (има голямо значение пола и месеца на раждане). Попринцип не вярвам мн мн в зодии и такива глупости, вс човек е различен.. ама понякога има някои очудващо вярни неща :shock: :shock:
Ами при мен няма нещо, което да не е вярно, но пък аз съм си типична Дева - като по учебник. Права си за това, че има различни Деви. Брат ми също е Дева, но нямаме почти нищо общо като характер.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология

Мнение от orion_elira »

Don Horhe написа:Ами при мен няма нещо, което да не е вярно, но пък аз съм си типична Дева - като по учебник. Права си за това, че има различни Деви. Брат ми също е Дева, но нямаме почти нищо общо като характер.
именно :) аз пък би трябвало да съм типична дева (асцендента ми също е дева и майка ми е дева), но не съм (за това не съм и много склонна да вярвам на зодии) :D:D. А иначе за описанието в това саитче.. целнали са по няква случайност .. но като погледана като цяло и др зодии ми се струва като някаква страшна гавра :lol: .. има култови определения (справка- скорпион и рак :shock: :shock: )
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

katia_kateto написа:КОЗИРОГ

2. Чувствено възприятие – слово, зрение
3. Ерогенна зона - колената
4. Чувствителна доминанта - лъжата
5. Перверзия – промяна на пола
6. Тайна фантазия – любовни занимания с непознат

Съпротива на всички промени в чувствата, на всичко, което пречи на собствените желания. Амбициозност и се приема, че любовта е следствие от секса. Не се харесва самотата и склонност да се сподели свободното време с когото и да е.

Само последното изречение вярно :P
мога да се съглася с теб :)
дрън дрън
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”