и подкрепям мнението че е "яко да си с чеп"
Правистите - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
искам да попитам нещо.....в официалния сайт на СУ ще излезе инфото кога трябва да сме там на 1-ви иии още нещо.... то хубаво ще отидем там ама как ще ни организират(само си представете ... едно голяяямо стадо пурвокурсници което се натиска да е колкото се може по-напред и да види кой говори
)...
- tsonchev
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Mislq, 4e mi shvana ideqta, no obshto vzeto mnenieto mi e, 4e ako iskash da ti e po-spokoino trqbva da zapochnesh uroci ot 11 klas, no dori da zapochnesh v 12-ti, spored men, nqma da e fatalno. A za temite ako gore-dolu razbirash istoriqta (v smisyl ne ti e neponqtna i q uchish do nqkyde s razbirane, a ne sys zubrene) po-dobre si zemi gotovite temi(znam, che zvuchi strashno i nesigurno). Vse taq e dali shte si hodil na uroci. Na men ako otnovo trqbvashe da mi proteche KSK bih si gi vzel gotovi, a i dosta hora, koito ne sa vlezli 1-vata godina uchat samo po temi taka 4e probvAi.stasenceto написа:tsonchev,в Езикова съм-не се набляга особено на Литература и История.
Pisha na latinica, zashtoto na komp-a, koito polzvam nqma kirilica, sorry
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
Сегаа, за непросветените зайци:) питанките: първо тая прогама няколко страници по - назад, тази година и ние ли ще учим така? И какво означава факултативни и избираеми? И само едното от тях ли си избирам? Че аз може всичките да искам:))) ИИ за първия учебен ден:) , кога, къде хич не ми е ясно май...А, да последно, никъде не видях чужд език, а в други уни-та знам, че учат, ние няма ли да имаме?:))) Не знам дали някой не ме изпреварил с тея въпроси, не съм преглеждала целия форум, поради причина липса на време, но ако има, ще се постарая да го намеря...стига някой да е така мил да ми каже къде е
))
М/у другото 1 група съм:)
М/у другото 1 група съм:)
Ами аз никъде не съм попълвал, какъв спорт искам да спортувам. Чудя се кога ще ни питат. Или въобще няма да го направят
. Иначе това фехтовката звучи много зарибяващо. Представям си как 2-3 часа дупча с рапирата в една точка. . . ммм неповторимо. . .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Хехе, ама и той не може да огрее навсякъдеRaya_Alexandra написа:Аз имам войн ягуар, който ме пази.Smoking Mirror написа:Ти гледай да не те надупчат тебе
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Lanfear~, ти трябва да си избереш един или повече от избираемите предмети - в случая в първи курс си избираш единия от двата и после един от 4те изпита ти е в/у този, който си избрал, другите 3 са в/у задължителните предмети. Факултативни са само ако поискаш, никой не те задължава, нямаш изпит на тях - въпрос на избор.
))
По другите въпроси и аз нямам голяма яснота, освен че за спорта отиваш и се записваш веднага щом си получиш програмата, за да си избереш по - хубав спорт и да се запишеш в удобно за теб време
За по - известните спортове има повече желаещи и не винаги има места, така че е хубаво да си избереш повечко спортове и да имаш резервен вариант, като те прецакат и го няма искания от теб
Поздрави
По другите въпроси и аз нямам голяма яснота, освен че за спорта отиваш и се записваш веднага щом си получиш програмата, за да си избереш по - хубав спорт и да се запишеш в удобно за теб време
Поздрави
Love, life, meaning ...
OVER
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нима е изгубил от силата си?!Smoking Mirror написа:Хехе, ама и той не може да огрее навсякъдеRaya_Alexandra написа:Аз имам войн ягуар, който ме пази.Smoking Mirror написа:Ти гледай да не те надупчат тебе
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Ква фектовка,кво нещо.. няма ли футболяги тука е..(то и аз съм един ххахуах ) ама поне ше прая тесли 
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,