Request: Магистратури за 2007/2008

Публикувай отговор
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

kolejkata написа:Здравейте на всички след "дългата" ваканция!пак е време за сблъсък с отделите "Студенти" и "Учебен".искам да питам тези изпити за магистратура истински изпити ли са-писмени ли са,устни ли са,трябва ли да се готвим като за сериозен изпит или влиза само каквото се иска за държавния.сигурно има конспекти в справочника,но ако някой знае нещо повече,help pls!!!питам конкретно за БФ-то-Биотехнологии.мерси предварително!!!!
Здрасти! Ще ти пратя ЛС да се разберем кой кое. Нали каза,че си от първа група...е аз съм от трета. Днес ходих до Ректората и до БФ. В БФ няма нищо за магистратурите. В Ректората казаха,че справочника излиза в понеделник и в него са конспектите за събеседванията. Пред учебен отдел в Ректората имаше разлепени правилника за прием на магистри и кой факултет какви магистратури предлага. Нищо друго. И пишише,че срока за подаване на документи е 20-28 септември. А относно изпитите, доколкото си спомням какво разправяше Илиева на лекции- нали говореше,че минават под формата на събеседване по въпроси от конспекта за съответната магистратура. Поне миналите години са били така, но за тази не знам. Сигурно няма да има промени. Това трябва да го пише в справочника, но той ще излезе на 10.09
ИзображениеИзображение
Аватар
MissMarple
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MissMarple »

Аз мога да информирам колегите от ФКНФ, до колкото знам изпитите са чиста про-форма и са общо взето като събеседвания, най-важни са мотивационните елементи, както може да се предположи. И аз чакам сборника, за да се ориентирам по-добре, но без диплома, ще се наложи академична справка от отдел Студенти... :?
Never give up on the good times!
HMH
В началото бе словото

Мнение от HMH »

Днес излезе справочника и на всичкото отгоре са две книги ( хуманитарни и природни факултети) по 6.50 лв едната. :?

sientelo, ти за културния туризъм ли се интересуваше?
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

HMH написа:Днес излезе справочника и на всичкото отгоре са две книги ( хуманитарни и природни факултети) по 6.50 лв едната. :?

Мерси за инфото. И аз ще отида утре да си го взема. Бях вчера и ми казаха за утре, но явно е подранил.
ИзображениеИзображение
Аватар
MissMarple
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MissMarple »

да бе, цели 2 тухли четворки :D , ама и цените си ги бива, а между другото за всички неполучили дипломите си (или поне за ФКНФ) кандидатстването става с уверение, където се записва семестриалния успех и успеха от държавните изпити, тази информация я получих от отдел студенти на ФКНФ, предполагам, че и за другите факултети важи....
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

HMH написа:Днес излезе справочника и на всичкото отгоре са две книги ( хуманитарни и природни факултети) по 6.50 лв едната. :?

да,това ме интересува най-много.
Като птичка в небесата :)
Аватар
MissMarple
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MissMarple »

някой случайно да знае къде е изложен единният регистър на специалностите?
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

ами има един списък в северното крило на първи етаж в Ректората до отдела за магистри,не помня кой кабинет беше. :roll:
Като птичка в небесата :)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Я кажете колко пара искат за ПЛАТЕНА магистратура? Няма да се силя аз за държавна :lol: За Философския иде реч.
Аватар
Ginger
В началото бе словото

Мнение от Ginger »

http://www.uni-sofia.bg/students+bg/appendix-07.doc

Първата таблица са държавна субсидия, а втората - платено.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хм, в този списък липсват голяма част от магистратури, които със сигурност знам, че съществуват :shock: Но поне цената не ме шокира много. 8)
Аватар
MissMarple
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MissMarple »

sientelo написа:ами има един списък в северното крило на първи етаж в Ректората до отдела за магистри,не помня кой кабинет беше. :roll:

а този списък дали вклиючва всички специалности на СУ?така мога да съм спокойна, че фигурира и моята...
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

MissMarple написа:
sientelo написа:ами има един списък в северното крило на първи етаж в Ректората до отдела за магистри,не помня кой кабинет беше. :roll:

а този списък дали вклиючва всички специалности на СУ?така мога да съм спокойна, че фигурира и моята...
Да. Има ги всички магистратури по факултети. На едни цветни листа са написани.
ИзображениеИзображение
kolejkata
В началото бе словото

Мнение от kolejkata »

а има ли пред всички магистратури шифрите,които ни трябват за молбите?
Reflection
В началото бе словото

Мнение от Reflection »

sientelo написа:аз ще ходя утре и ще питам, но честно казано не ми се купува цял справочник за две определени магистратури.ще бъда благодарна на някой само после да каже сроковете за кандидатстване, друго не ми трябва почти :roll:
Сроковете са 20-30 септември. Ако не е тайна - кои са двете магистратури, които те интересуват?
Публикувай отговор

Обратно към “Магистратури”