Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Lanfaer написа:Я пак? Искам мандаринаааааааааа ейй лош си само дразниш аз дори и дръвче нямам.... :(
E стига де, мандарината ми дори не прилича още на дръвче, стои си в саксията и ме радва със зелени листенца. :lol:
Lanfaer написа:бе за едно сепаренце на което да се разпльокаш кат човек....това в ЦИЕК ще го видим :)
С такива очаквания, по-добре да не влизаш в Циек-ското... :lol:
Lanfaer написа:да остане време само за кафета :)
Word!
Аз между другото съм чувал истории, че на такива места може и да се учи! :shock: :lol:
Lanfaer написа: А библиотеката уютна ли е? За всички в ЦИЕК Е ЕДНА? Или не?
Японистиката си има собствена библиотека с читалня, ще се запознаете всички първокурсници с нея. :) Може да се определи като уютна.
Lanfaer написа:разбрах, че някъде зад MAll-а имало билярд оххх
Хмм, това е интересно инфо, трябва да се проучи!
Изображение
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Изображение

Това може да има няколко тълкувания... като например..
"Великото преселение на кореисти в специалност Японистика", випуск '89. ;)

Или пък чисто и просто...

Изображение

Заменям кимчи за суши! Желаещи?! :lol:
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

fan4battle написа:Колко ли събития обаче са се случили там, или поне са били обсъждани...
Мда, именно там на една маса Тримата влъхви ( :lol: ) от Организационния комитет по провеждане на Бункасай (ОКПБ) - аз, Пешо и Янко - определихме програмата на дебютния Бункасай. :lol:
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Ей, това го помня, и аз бях там! :lol:
Относно замяна на суши за кимчи, само ако сушито е с Немо, не бих го преглътнал... Иначе - не! :lol:
Изображение
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

Александър написа:
fan4battle написа:Колко ли събития обаче са се случили там, или поне са били обсъждани...
Мда, именно там на една маса Тримата влъхви ( :lol: ) от Организационния комитет по провеждане на Бункасай (ОКПБ) - аз, Пешо и Янко - определихме програмата на дебютния Бункасай. :lol:
хаха,това така прозвуча все едно се е случило много отдавна...даже се замислих за кое време става дума ;)
A Mind is a terrible thing to waste!
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Е, че аз да не съм отскоро. :wink:
А втория (Пешо) даже не го познаваш, той вече е магистър тук в Осака.
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

Александър написа:Е, че аз да не съм отскоро. :wink:
А втория (Пешо) даже не го познаваш, той вече е магистър тук в Осака.
хмхм,а първият Бункасай не е ли бил преди 2 години?!? или аз съм в грешка?
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Тази година беше вторият. Миналият беше година преди него.
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

А за билярда се обръщаите към Билбо той знае....той ми каза :)
Аз много обичам Немо и го гледам с малката всеки ден :) знам наизуст саундтрака в оригинал от Боби Дарин страхоттна паесничка даже на кареоки я изпях хахаххах освен под душа и вкъщи....обичам анимации изобщо много :) нямам търпение да се появи двойката :)
Бонкасай? Какво е това? :) не ми се смейте :)

Спи ми се ..тези дни бяха убийствени

П.С. Три години стаж по градския транспорт но вчера какво видяххх
момчето което, говори със звездите....събра ми душата целия автобус избухна в смях..симпатичен младеж знаеше арабски, индийски, английски с шотлански акцент, турски, цигански и всичкооо просто страшно добре имитира :) дар има и разсмива автобуса :) аххххх не не просто да бяхте го виделииии страшно страшнооо :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.П.С. Толкоз ли няма място вече, че японците искат да окупират Луната?
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Lanfaer написа:А за билярда се обръщаите към Билбо той знае....той ми каза :)
Аз много обичам Немо и го гледам с малката всеки ден :) знам наизуст саундтрака в оригинал от Боби Дарин страхоттна паесничка даже на кареоки я изпях хахаххах освен под душа и вкъщи....обичам анимации изобщо много :) нямам търпение да се появи двойката :)
Бонкасай? Какво е това? :) не ми се смейте :)

Спи ми се ..тези дни бяха убийствени

П.С. Три години стаж по градския транспорт но вчера какво видяххх
момчето което, говори със звездите....събра ми душата целия автобус избухна в смях..симпатичен младеж знаеше арабски, индийски, английски с шотлански акцент, турски, цигански и всичкооо просто страшно добре имитира :) дар има и разсмива автобуса :) аххххх не не просто да бяхте го виделииии страшно страшнооо :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.П.С. Толкоз ли няма място вече, че японците искат да окупират Луната?
Заклевам се това ми е любимата отстъпничка :) Много ти се радвам на ника ;)

П.С извинявам се за спама !
In vino verittas
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

:oops: И на мен :) ехх фентъзи фенн ти си мой човек :)
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Lanfaer написа:Бонкасай?
Ще ме убиеш. :lol:
Празник на японската култура му викаме на български. ;)
Но твоята интерпретация ме разби, защото бонка наричаха уред за пушене. :lol:

И аз обичам Немо, точно затова не бих го изял. :lol:

В градския транспорт определено има какво да се види. Но ти си уцелила някакъв джакпот!

А Луната все са я окупирали. ;)
Изображение
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Lanfaer написа::oops: И на мен :) ехх фентъзи фенн ти си мой човек :)

Еми разбира се ... ние сме изчезващ вид вече ... случайно да четеш Дж.Р.Мартин !?
In vino verittas
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

"Песен за Огън и Лед" !!! :) дааааааааааааааааааааааа чакам четвърта част :) или пета беше от кога ще излиза... :)
а иначе срам и позор :oops: :oops: :oops: гледам, че и след запетайките абе не пиша запетайки нее пиша ги ама след като трябва ухххх не съм спала и сега ме тресна :) съжалявам пак ама съм и аз БУНКАСАЙ :) аз само за наргиле и бонга съм чувала :) аааа и чак сега виждам, че отдолу под мястото за писане на коментар има проследена последната страница от тази тема....Божеее лягам си :)

П.С. и не ми е за първи път .... и преди съм попадала на пророци .... веднъж един циганин изкачваше един склон на Опълченска, а аз слизам и ни се пресичат пътищата и той крещи като маймуна ....не стига, че изкачва ХЪЛМ С КОЛЕЛО ( а аз на този хълм редовно се потя и пъшкам) АМИ И ГРАЧИ КАТО МАЙМУНА АМА СУПЕР ЩАСТЛИВ!!!
И аз се опитвам да отклоня поглед ама ми стана супер смешно и му се изхилих и той се изхили и аз продължавам надолу и започвам истерически вече да се смея сама....и хората ме гледат :) и накрая звъннах на един приятел, за да му се хиля по телефона ама не сработи :) качих се в автобуса и с някакъв мъж ни се пресичат погледите и аз му се изсмях супер брутално в лицето, защото не можах да се въздържа още ме тресеше смеха от момента с гореспоменатия циганин...някакво заразно такова и се крих и с коса ама не стана :) и най-накрая си продължих да се смея на глас :) ми какво да направя
Ама и циганина некъв егати готиния чешит :) а аз бях седнала в автобус две срещу две седалки :) горките хора..... та това беше едно от многото прикл=чения ОХХХ докато си събера мислитеее...
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Офтопик:
Lanfaer написа:...
Нема такъв сладур! Мацко не те познавам, незнам дали някога ще се запознаем, но те обичам! Сериозна см! Мн си блага!
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Заключено

Обратно към “ФКНФ”