Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Мерси ! Идеално значи понеделник ще отида а някой имали си на представа дали може да си сменя общежитието понеже искам семейно и питах тук там и ми казаха че можело да си взема някаква бележка за общежитието на ХТИ ? Някой да знае нещо по въпроса ?!?
zorrinka написа:както и очаквах - 18 блок...жалко че има толкова много не класирани.. но това става по успех. ..
не е точно така .... щотот в един факултет се влиза с 4,66 а в друг с 5,5 така че и 5 да си изкарал може да не влезеш докато друг с 4 ще влезе .... перфектно измислена класация
THE FUTURE IS UNWRITTEN, THE PEN IS IN OUR HANDS.....
Имам въпросче.Ако някой знае нешо...Чувала съм, че по принцип класациите не са три, а повече.През цялата учебна година вървят....Някой чувал ли е нещо за това???Не говоря само за общежитията към Софийския.....
Дам и аз така - 1 стотна пак не ми стига... мразя я тази ККС.... сега за кога да си търся квартира...вече и няма с кого, а сама не мога на квартира.... просто еб*си и СУ еб*си и чудото.... 5.50 за общежитие е малко....
На мен повече не ми стигат,но няма за кога да чакам 3-та класация ...
Еми така е,като нямат достатъчно стаи ...
От факултет с 400+ човека приемат 60 .
Pick your moment and make the right play...
"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!