Класирането за общежития
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
ира като не ти харесва освободи леглото.егати наглоста.некласираните се чудят кво да правят ти мрънкаш.хич не ми пука в какво състояние е стаята ми.за 2 дена ще я направя палат.супер даже единия ми съквартирант ми е адаш 
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Да, и ще умра от студ, също
Ох толкова ми е кофти, че ми текат сълзи от очите, неволево!
[/quote]
погледни го от добрата страна- ако качваш стълбите сам ( аз не бих се осмелила на ползвам асансьор в тези стари сгради!) , ще изгаряш всеки ден калориите от излапаното количество пица, полагащо се на всеки студент, изнесъл се от вкъщи
Ох толкова ми е кофти, че ми текат сълзи от очите, неволево!
погледни го от добрата страна- ако качваш стълбите сам ( аз не бих се осмелила на ползвам асансьор в тези стари сгради!) , ще изгаряш всеки ден калориите от излапаното количество пица, полагащо се на всеки студент, изнесъл се от вкъщи
it is a hard life so live it well!
съседааDesodeset написа:50A 107-ма стая
Последно промяна от aya на 28 Сеп 2007, 17:56, променено общо 1 път.
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- shadowvania
- От дъжд на вятър
-
ira
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: четвърти
Леле някои как ме нападнаха. Ами горе долу добър бал имам и се надявах поне да е прилична стаята. Не съм и споменавала лукс, защото дори у дома го нямам. Имам право да си мечтая поне за човешки условия. А освобождаването на стаята все пак ще стане по моя преценка
Ремонт нз дали ще мога да направя, защото само аз ще бъда 1 курс и не вярвам "каките" да си изнасят багажа за седмица че ремонт да правя.
Ще видим, здраве да е.
За некласираните, нз какво да кажа. Все пак по бал е, може на 3 клацасия да се вредите
п.с. Това с калориите беше яко
Ремонт нз дали ще мога да направя, защото само аз ще бъда 1 курс и не вярвам "каките" да си изнасят багажа за седмица че ремонт да правя.
Ще видим, здраве да е.
За некласираните, нз какво да кажа. Все пак по бал е, може на 3 клацасия да се вредите
п.с. Това с калориите беше яко

The best is yet to be!
абстракт ако не се лъжа утре трябва да отидете в блок 42б ли беше кой беше в Студентски там където е центъра на Су за общежитията и те там ще ви кажат какво се прави. Би трявбало да ви има в списаците и просто да ви покажат стаите и да дадат ключове, но не съм сигурен. Във форума беше обяснено всичко много точно и ясно.
http://uni-campus.net/forum/index.php
http://uni-campus.net/forum/index.php
дрън дрън