Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Sun Shine написа:Ми дано нещо стане-някакво чуда и да ги махнат----много се надявам
А бтв някой да учи вече?
Чудо няма как да стане!Все пак университетите са автономни и те решават как ще става приема в тях и никой не може да им наложи нищо,нито министър на образованието нито никой!Всяка такава намеса се счита за намеса в автономията на университетите!
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аз лично, не съм се надявала да махната к-с изпити, ама щеше да ми е мноооого хубаво, ако нямаше да се явявам на матура...Знам, че "навсякъде по света" ги има, ама на нас за к'во са ни?!?!? Както и да е, решено е вече...Сега остава МОН да изясни каквото имат да изяснява и да започваме да заубрим, че иначе лошо ни се пише...
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Няма определени квоти за различните езици. Но най-много кандидатсват с английски. Въпреки това съм забелязал, че на другите езици се изкарват по-високи оценки