За полякините, туркините и изобщо чужденките ;)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Добре, какъв е смисълът, да казваш "хаха, това което каза е много смешно" с някаква ведома явно само на теб ирония, без да се обосноваваш?Mira написа:както вече казах - всеки с вкуса сипък и честно казано не помня да съм казала нещо за себе си,ама хайде...може би ти се е привидяло,случва се...
пък и ми е много смешно някой,който е видял 5 хубави рускинчета по морето и айде - всички рускини са красавициче аз не познавам една хубава такава - или са над 100 кила или са като това сиво мишле по-горе
знам ли,може би пък мъжете харесват такива ъъъъ жени...и за да не си измислиш пак,че изтъквам незнайно как себе си ще кажа,че моят идеал за красива жена се доближава ето до това....за съжаление не познавам такива рускини,полякини,украинки и т.н....
а относно българките - поне са по-разнообразни,има всякакви за всеки вкус,не все едно сме вадени от един калъп
ПП:това за интелектуалното превъзходство на рускините много ме разсмя!мерси,повдигна ми настроениетозабавен си,спор няма
И не, не базирам мнението си за рускините/руската нация само на това, което може да се види по родното ни черноморие, повярвай ми. По лични наблюдения, на много представителки и от двете народности, мога да кажа, че рускините се чувстват просто много по-земни от българките. Както и за интелигенцията - с повечето от тях може да говориш на свободен избор от теми (е, разсъждения над "Антихрист" биха били неуместни, признавам), отколкото с свободна избрана българка, без висше образование. Говоря за най-най обикновенни хора, от малки градове и села, с завършените 10 класа (там са толкова).
За разнобразието - отново го има, твоето мнение според мен се базира на изключителната жълтина, която им блести от главите по черноморието, но към това спадат и чехкини, полякини, слова*кини и т.н. На място нещата са малко по-различни - имаш си и черни, кафяви с сини очи, белички, кестеняви с зелени очи, даже понякога има и уникати (говоря изключително за натурална коса/очи) - гарвановочерна коса/сини очи. И всичко това, не е в рамките на някакъв мегаполис от рода на Москва, а в най-обикновенно руско село, с популация 10.000 души.
Но в края на краищата, всеки си има право на вкус, всеки си има своите предразсъдъци.
medicate, medicate
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
иронията беше по отношение на това,че нито познаваш цялото руско женско население,нито си виждал цялото българско,така че беше малко неуместно да обобщаваш - както има грозни или тъпи българки,така има и такива рускини.мнението ми за рускините се базира на това,което съм видяла аз тук,в България,а то хич не е добро - идват тук,постоянно разправят колко е гадно в България и колко е хубаво в Русия...ми кво тогава търсят в Б-я?!упорито си говорят на родния език,сякаш някой им е длъжен да ги разбира
изобщо повечето,които познавам,са надути,с бомбастическо самочувствие без покритие изключително ограничени,нагли и плиткоумни разпоретини
в Русия тези не знам как са!но като историк просто си имам антипатии към руснаци така или иначе,а тези,които виждам ежедневно в Б-я само още повече затвърждават ненавистта ми към тях
дори тези,които са наполовина руснаци са пак същите лицемерни и надути същества - имала съм такива "приятелки" примерно
няма значение,а по отношение на външния вид - хмммм,еми сори,просто не харесвам такъв тип,вече съм обяснила защо,една жена,за да е красива трябва да има нещо уникално в нея,нещо интересно,интригуващо и екзотично,тези просто са ми еднакви,досега не съм видяла една по-различна,даже като видя някое момиче мога веднага да позная,ако е рускинче,толкова много си приличат една с друга
може би ако отида в Русия бих си променила мнението,но засега нямам желание
Последно промяна от Mira на 13 Сеп 2007, 21:40, променено общо 1 път.

- Mira
- Стенограф
предубедена съм с причина,а досега не съм срещнала още нито една,която да промени мнението ми към добро
ти самият също си предубеден щом сте ВИЕ
все пак ставаше въпрос за жените ВИ,честно казано мъжете руснаци,които познавам са по-свестни от жените,някакси по се вписват в обстановката,а не изискват обстановката да се съобразява с тях
все тая,мнението ми за външния вид на рускините няма нищо общо с другото ми мнение за тях,не съм чак такъв кон с капаци,просто наистина не са ми по вкуса
обаче вече разбрах защо така ревностно ги защитаваше
хайде със здраве

- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- mishkunche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Mira написа:иронията беше по отношение на това,че нито познаваш цялото руско женско население,нито си виждал цялото българско,така че беше малко неуместно да обобщаваш - както има грозни или тъпи българки,така има и такива рускини.мнението ми за рускините се базира на това,което съм видяла аз тук,в България,а то хич не е добро - идват тук,постоянно разправят колко е гадно в България и колко е хубаво в Русия...ми кво тогава търсят в Б-я?!упорито си говорят на родния език,сякаш някой им е длъжен да ги разбираизобщо повечето,които познавам,са надути,с бомбастическо самочувствие без покритие изключително ограничени,нагли и плиткоумни разпоретини
в Русия тези не знам как са!но като историк просто си имам антипатии към руснаци така или иначе,а тези,които виждам ежедневно в Б-я само още повече затвърждават ненавистта ми към тях
дори тези,които са наполовина руснаци са пак същите лицемерни и надути същества - имала съм такива "приятелки" примерно
няма значение,а по отношение на външния вид - хмммм,еми сори,просто не харесвам такъв тип,вече съм обяснила защо,една жена,за да е красива трябва да има нещо уникално в нея,нещо интересно,интригуващо и екзотично,тези просто са ми еднакви,досега не съм видяла една по-различна,даже като видя някое момиче мога веднага да позная,ако е рускинче,толкова много си приличат една с друга
може би ако отида в Русия бих си променила мнението,но засега нямам желание
Значи да считам, че ме мразиш заради произхода ми без дори да знаеш що за човек съм
P.S Ако забелязваш пиша на български
Аман от глупости
- Mira
- Стенограф
аз да съм казала че "мразя" и то точно пък теб?!?!?!?не те познавам - нямам мнение за теб,това мнение беше за тези,които познавам...чела - недочела пфууу
верно аман от глупости!
ПП:между другото темата беше относно външния вид,не относно характера
това,че досега добро от рускиня не съм видяла няма нищо общо с това,че не ми харесват визуално - все пак имам право на собствен вкус!това е - просто не ми допада този тип и точка!да се върнем към темата,щото тази,в която задълбахме взе да ми втръсва 
верно аман от глупости!
ПП:между другото темата беше относно външния вид,не относно характера

-
deathcrush
- От дъжд на вятър
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Като казвате източноевропейки, имате предвид славянки, а за никого не е тайна, че славянките имат хубав ген.
Като бях в Румъния обаче, ми направи впечатление, че всяка втора румънка е Мис Свят. Големи красавици се разхождат по улиците там. Чак да те хване яд. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/