Ей страхотно, казвай кога си свободенКъде_се_забутахме_тука_бе написа:Мерси, че ми каза.lo_flo написа:Nightwish - The Siren
Много е особена
Следващият път като дойдеш на гости ще я пусна нея.
Най-добрите парчета за секс
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Marmelada
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Бавните нежности като ги чуя и не искам секс,ами масаж и заспивам до 15 минутиPezo написа:Wanna marry me?Мадлен.. написа:О не... аз примерно не възприемам разните лигави и ултра нежни песньовки, като подходящ фон за правене на секс.
Предпочитам нещо яко брутално... вече, ако на този, дет таковата с него.. не му понася, може класика- също ми е кеф...
и в крайна сметка фонът не е чак толкова от значение, освен ако не е нещо крайно противно, заради което трябва просто да станеш и да избичиш няколко тупаника на уредбата(компа) и да изгониш тоя, дето го е пуснал..пък ако ще и без секс да останеш
![]()
![]()
![]()

-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Brayan Adams - Please Forgive Me, Everything I do, Scorpions- When the smoke is going down, George Michael- Careless whisper, Michael Bolton- when a man loves a woman, Madonna- Frozen, Michael Jackson- Give in to me, Lionel Richie- Hello, Justin Timberlake- Cry me a river, Whitney Houston- I have nothing,, Chopin- Ballade No1, ZZ TOP- Blue jeans, Sting-Fragile... + http://youtube.com/watch?v=jRMe5H9WKpM

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Pezo
- От дъжд на вятър
Имам доста "бум-бум", заповядай.Marmelada написа:Бавните нежности като ги чуя и не искам секс,ами масаж и заспивам до 15 минутиPezo написа:Wanna marry me?Мадлен.. написа:О не... аз примерно не възприемам разните лигави и ултра нежни песньовки, като подходящ фон за правене на секс.
Предпочитам нещо яко брутално... вече, ако на този, дет таковата с него.. не му понася, може класика- също ми е кеф...
и в крайна сметка фонът не е чак толкова от значение, освен ако не е нещо крайно противно, заради което трябва просто да станеш и да избичиш няколко тупаника на уредбата(компа) и да изгониш тоя, дето го е пуснал..пък ако ще и без секс да останеш
![]()
![]()
![]()
Определено като Мадлен,нещо по-бум бум
А мадона да ми пусне и още щом докосна възглавница ще сънувам вече.Веднъж в плейлистата се беше забутала песента от приятели
уби всичко романтично
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
-
Roskomanson
- В началото бе словото
Аз не мога да кажа, че имам някакви определени предпочитания,но наскоро ми се случи да правя секс с приятелката си на звученето на новия албум на Мерилин Менсън и всъщност много ми хареса. Видях,че някой беше писал,че обича да прави секс на фона на "Последното земно изправане на космонавта Романенко"
:D:D:D.Това наистина е една велика ненадмината песен,но аз я предпочитам,когато простея с приятели на коч парти и когато съм с шише бира в ръка