Здрасти! Ще ти пратя ЛС да се разберем кой кое. Нали каза,че си от първа група...е аз съм от трета. Днес ходих до Ректората и до БФ. В БФ няма нищо за магистратурите. В Ректората казаха,че справочника излиза в понеделник и в него са конспектите за събеседванията. Пред учебен отдел в Ректората имаше разлепени правилника за прием на магистри и кой факултет какви магистратури предлага. Нищо друго. И пишише,че срока за подаване на документи е 20-28 септември. А относно изпитите, доколкото си спомням какво разправяше Илиева на лекции- нали говореше,че минават под формата на събеседване по въпроси от конспекта за съответната магистратура. Поне миналите години са били така, но за тази не знам. Сигурно няма да има промени. Това трябва да го пише в справочника, но той ще излезе на 10.09kolejkata написа:Здравейте на всички след "дългата" ваканция!пак е време за сблъсък с отделите "Студенти" и "Учебен".искам да питам тези изпити за магистратура истински изпити ли са-писмени ли са,устни ли са,трябва ли да се готвим като за сериозен изпит или влиза само каквото се иска за държавния.сигурно има конспекти в справочника,но ако някой знае нещо повече,help pls!!!питам конкретно за БФ-то-Биотехнологии.мерси предварително!!!!
Request: Магистратури за 2007/2008

- MissMarple
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз мога да информирам колегите от ФКНФ, до колкото знам изпитите са чиста про-форма и са общо взето като събеседвания, най-важни са мотивационните елементи, както може да се предположи. И аз чакам сборника, за да се ориентирам по-добре, но без диплома, ще се наложи академична справка от отдел Студенти... 
Never give up on the good times!
- MissMarple
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
да бе, цели 2 тухли четворки
, ама и цените си ги бива, а между другото за всички неполучили дипломите си (или поне за ФКНФ) кандидатстването става с уверение, където се записва семестриалния успех и успеха от държавните изпити, тази информация я получих от отдел студенти на ФКНФ, предполагам, че и за другите факултети важи....
Never give up on the good times!
- MissMarple
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/appendix-07.doc
Първата таблица са държавна субсидия, а втората - платено.
Първата таблица са държавна субсидия, а втората - платено.
- MissMarple
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да. Има ги всички магистратури по факултети. На едни цветни листа са написани.MissMarple написа:sientelo написа:ами има един списък в северното крило на първи етаж в Ректората до отдела за магистри,не помня кой кабинет беше.![]()
а този списък дали вклиючва всички специалности на СУ?така мога да съм спокойна, че фигурира и моята...

-
Reflection
- В началото бе словото
Сроковете са 20-30 септември. Ако не е тайна - кои са двете магистратури, които те интересуват?sientelo написа:аз ще ходя утре и ще питам, но честно казано не ми се купува цял справочник за две определени магистратури.ще бъда благодарна на някой само после да каже сроковете за кандидатстване, друго не ми трябва почти![]()