КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

аз и бала като видях се отказах :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

lovesecret и аз никога не съм ходила на олимпиада по география и мисля да кандидатствам туризъм:)ти с какъв език иска6?:):)
Аватар
Jody
Пишете, о, братя
Специалност: Туризъм
Курс: четвърти

Мнение от Jody »

Не е лошо да се пробвате на тези олимпиади. Ако се класирате сред вървите могат да ви приемат някъде без изпити. Лошото е, че влиза и световната география, но нищо не губите ако се пробвате. Аз стигнах до 2рия кръг ама той беше точно в деня след рожденния ми ден и 2 часа сън явно не ми бяха стигнали за да се справя :lol:
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

и трудни ли са въпросите на олимпиадата:)
Аватар
Jody
Пишете, о, братя
Специалност: Туризъм
Курс: четвърти

Мнение от Jody »

Не! С българската география нямах проблеми, защото олимпиадата се провежда към февруари-март, а аз вече бях усвоил по-голямата част от материала. Но със световната нещата бяха по-кофти, защото не съм си давал зор навремето :roll:
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

чесно казано световната география ми харесва повече:)
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

Sugarkata написа:ти с какъв език иска6?:):)
ще кандидатствам с английски. а ти?
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Мен тоя език тотално ме отказа от туризъм..Пък и мисля че вече стана неперспективно. Толкова кадри излизат всяка година. Мисля да се насоча към нещо по ново- Регионално развитие примерно
ИзображениеИзображение
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

М то и за РРП трябва език. Аз също ще готвя английски и нямам идея как ще се справя!
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

animalita написа:М то и за РРП трябва език. Аз също ще готвя английски и нямам идея как ще се справя!
Ми в УНСС може и без...в СУ ми е мн резервен вариант-повече за БЕЛ
ИзображениеИзображение
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Аз навсякъде искам на първо място туризъм, обаче вече се съмнявам, че изобщо ще вляза някъде..А не трябва да мисля такива работи!
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

Sun Shine написа:Пък и мисля че вече стана неперспективно. Толкова кадри излизат всяка година.
във всяко нещо има перспектива стига да си достатъчно добър и пробивен :wink:
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

lovesecret написа:
Sun Shine написа:Пък и мисля че вече стана неперспективно. Толкова кадри излизат всяка година.
във всяко нещо има перспектива стига да си достатъчно добър и пробивен :wink:
Важното е че знаеш какво искаш а това е вече крачка напред
ИзображениеИзображение
doctors
В началото бе словото

Мнение от doctors »

lovesecret написа:не, тази година няма да може да се кандидатства с оценка от матура по простата причина, че никой от университетите не е приел идеята (все пак сме и първите :( ) за следващите години, обаче, се очаква.
Не само тази година,но и за напред няма да се кандидаства с оценки от матурите!!Както ви е ясно,през лятото университетите отхвърлиха с гръм и трясък идеята матурите да служат като вход за вуз,всички университети решиха че ще продължат да си провеждат кандидатстудентски изпити и , че чрез тях ще продължи да се осъществява прием и за напред на студенти а не с матури!Така че кандидатстудентски изпити ще има не само през 2008 ами и през 2009,2010 и за в бъдеще.Някой ако си е мислил че кандидатстудентските
изпити ще отпаднат жестоко се е излъгал,това няма как да стане.Така че кандидатстудентски изпити е имало и винаги ще има.Тези изпити могат да отпаднат след време само за вузовете за които няма кандидати като пример Шуменски университет,но за всички други реномирани университети кандидатстудентските изпити ще си останат.
Завършващите 12 клас от 2008 и след 2008 ще държат матура за завършване на средно образование,а ако желаят да учат висше ще трябва да се явяват и на кандидатстудентски изпит затова четете сериозно и бъдете упорити и ще успеете!Така че които се е мислил че кандидатстудентските изпити ще отпаднат здраво се е излъгал,такива изпити винаги е имало и ще има и за напред!!!!
Последно промяна от doctors на 13 Сеп 2007, 21:48, променено общо 1 път.
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Ми дано нещо стане-някакво чуда и да ги махнат----много се надявам

А бтв някой да учи вече? :lol:
ИзображениеИзображение
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”