Такива изблици на романтика и експресивност рядко се срещат!
Ако се сещате за клипчето на Fatboy Slim -"Right here,Right now" -не е ли това чудесен завършек?!
Паган написа:dzenga - В Централна и най - вече Източна Македония народните
носии на гърците (мъжете) имат и нещо като полички.Мисля, че каракачаните
също.Не знам на траките какво им е било облеклото.Възможно е
каракачаните да имат нещо общо с гърците.
Тъй като на мен половината ми рода са от Беломорска Тракия,мога да ви кажа,че там със сигурност са носили полички.Било е много шарено от етническа гледна точка,но всички са носили това като носия.Даже имам някои снимки запазени.Много са секси тези "младежи" по снимките.Момчета,вземайте пример!
На мен половината ми род идва от там. Да не би да се окажем роднини?
Единия ми прадядо е от Куюндере - Лозенградско.Жена му е от
село Чонгара, пак Лозенградско
Другия ми прадядо е от село Бобаково - околия Ендже Вардар, област Солун
Много интересни неща видях в тази тема, но все пак само ще отговоря на въпроса за 6-те неща!
1) Леля съм и имам 2-ма племенника. Единият е на 9, а другият няма 3 и спи до мен в момента!
2) Като дете до втори клас не можех да казвам с, з, ш, ж и р. Сега само фрескам, т.е. има дефект с р-то и ироноята е в това, че името ми започва с Р .
3) С 90% от хората, с които се запознавам до 2 дни ми казват, че съм странна.
4) В живота си съм била запалена само по един спорт и то защото не е просто спорт. Говоря за Бокните изкуства.
5) Не обичам да отглеждам цветя, а любимото ми животно като дете бе охлювът.
6) Целта в живота ми е да намеря призванието си и до преди няколко месеца мислех, че това е Психологията, но все още не съм сигурна. До
като разбера ще се занимавам с Информатика!
Паган написа:dzenga - В Централна и най - вече Източна Македония народните
носии на гърците (мъжете) имат и нещо като полички.Мисля, че каракачаните
също.Не знам на траките какво им е било облеклото.Възможно е
каракачаните да имат нещо общо с гърците.
Тъй като на мен половината ми рода са от Беломорска Тракия,мога да ви кажа,че там със сигурност са носили полички.Било е много шарено от етническа гледна точка,но всички са носили това като носия.Даже имам някои снимки запазени.Много са секси тези "младежи" по снимките.Момчета,вземайте пример!
На мен половината ми род идва от там. Да не би да се окажем роднини?
Единия ми прадядо е от Куюндере - Лозенградско.Жена му е от
село Чонгара, пак Лозенградско
Другия ми прадядо е от село Бобаково - околия Ендже Вардар, област Солун