КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Jody
- Пишете, о, братя
- Специалност: Туризъм
- Курс: четвърти
Не е лошо да се пробвате на тези олимпиади. Ако се класирате сред вървите могат да ви приемат някъде без изпити. Лошото е, че влиза и световната география, но нищо не губите ако се пробвате. Аз стигнах до 2рия кръг ама той беше точно в деня след рожденния ми ден и 2 часа сън явно не ми бяха стигнали за да се справя 
- lovesecret
- От дъжд на вятър
- lovesecret
- От дъжд на вятър
във всяко нещо има перспектива стига да си достатъчно добър и пробивенSun Shine написа:Пък и мисля че вече стана неперспективно. Толкова кадри излизат всяка година.
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Не само тази година,но и за напред няма да се кандидаства с оценки от матурите!!Както ви е ясно,през лятото университетите отхвърлиха с гръм и трясък идеята матурите да служат като вход за вуз,всички университети решиха че ще продължат да си провеждат кандидатстудентски изпити и , че чрез тях ще продължи да се осъществява прием и за напред на студенти а не с матури!Така че кандидатстудентски изпити ще има не само през 2008 ами и през 2009,2010 и за в бъдеще.Някой ако си е мислил че кандидатстудентскитеlovesecret написа:не, тази година няма да може да се кандидатства с оценка от матура по простата причина, че никой от университетите не е приел идеята (все пак сме и първите) за следващите години, обаче, се очаква.
изпити ще отпаднат жестоко се е излъгал,това няма как да стане.Така че кандидатстудентски изпити е имало и винаги ще има.Тези изпити могат да отпаднат след време само за вузовете за които няма кандидати като пример Шуменски университет,но за всички други реномирани университети кандидатстудентските изпити ще си останат.
Завършващите 12 клас от 2008 и след 2008 ще държат матура за завършване на средно образование,а ако желаят да учат висше ще трябва да се явяват и на кандидатстудентски изпит затова четете сериозно и бъдете упорити и ще успеете!Така че които се е мислил че кандидатстудентските изпити ще отпаднат здраво се е излъгал,такива изпити винаги е имало и ще има и за напред!!!!
Последно промяна от doctors на 13 Сеп 2007, 21:48, променено общо 1 път.