Кореистика
Модератор: Don Horhe
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
доста трудна специалност,
желая ви успех
п.п. ще ми е доста приятно да си поговоря някой път с колега ( хе-хе-хе, вече свикнах на колеги ) от тази специалност.
желая ви успех
п.п. ще ми е доста приятно да си поговоря някой път с колега ( хе-хе-хе, вече свикнах на колеги ) от тази специалност.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
А, това си беше голяма обида!
Говориш с момиче, което е минало през 4 години класически балет, няколко месеца катерене, две години фехтовка, ирландски танци ( да не чувам смях!
), а сега съм се запътила към пантомима. Просто смятам да запиша спорт извън СУ. 

Това беше мило. Благодаря!Бавария написа:доста трудна специалност,
желая ви успех
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Ми води се за спорт, защото преподавателят ни съчетава пантомима с кендо движения. Получава се нещо доста странно, но и изключително интересно..Александър написа:Пантомимата спорт ли е?![]()
Ех, ако сценичното изкуство беше спорт, то щях да се чувствам атлет вече.![]()
Сетих се да питам за още нещо? Някой смята ли да влиза в трупата на СУ?
-
Александър
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Всъщност не говоря, а пиша. Ако говорехме, съм убеден че щеше да имаш по-друго впечатление.FeelingSad написа:А, това си беше голяма обида!Говориш с момиче, което е минало през 4 години класически балет, няколко месеца катерене, две години фехтовка, ирландски танци ( да не чувам смях!
), а сега съм се запътила към пантомима. Просто смятам да запиша спорт извън СУ.
![]()
За времето в което съм бил в Циек, съм се сдобил с това мнение. Там повечето хора нямат достатъчно ентусиазъм да стигнат до спорт от ученето. Но все пак е много по-важно да се обърне достатъчно внимание на него, а не да се разсейва човек със спорт или други работи (както например - аз...
Иначе от мен към теб за спортния ентусиазъм - само респект!
Спортът в СУ си има много хубави страни, а освен това - не плащаш! Не си струва да го отписваш като вариант.
FeelingSad написа:Ми води се за спорт, защото преподавателят ни съчетава пантомима с кендо движения. Получава се нещо доста странно, но и изключително интересно..
И пак там - ирландските танци? Гледах ги на коледния концерт на културния дом веднъж, бяха много готини, обаче нашите народни танци ми допадат къде-къде повече. Но то това е нормално...
Хъм, не ми е хрумвало... И аз съм чувал, както Сашо спомена, че са по-авангардни май. Така или иначе, след последната ми роля, май някак не съм се засилил към театралното поприще... Може би в неопределено бъдеще ще се замисля... Или пък евентуално друга медиа...FeelingSad написа:Някой смята ли да влиза в трупата на СУ?Сериозно питам, какво представлява?
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Една душа от арабистите, бивша моя колежка беше в @лма @лтер(предполагам това имаш предвид под трупата ^.^) няколко месеца. Когато започнем октомври тя може да ти даде вътрешни впечатления и да ти каже защо е напуснала. Иначе см ходила на няколко техни представления. Не са точно по мой вкус...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
На теб човек да ти каже една дума и става като отворена книга.fan4battle написа:Всъщност не говоря, а пиша. Ако говорехме, съм убеден че щеше да имаш по-друго впечатление.FeelingSad написа:А, това си беше голяма обида!Говориш с момиче, което е минало през 4 години класически балет, няколко месеца катерене, две години фехтовка, ирландски танци ( да не чувам смях!
![]()
За времето в което съм бил в Циек, съм се сдобил с това мнение. Там повечето хора нямат достатъчно ентусиазъм да стигнат до спорт от ученето. Но все пак е много по-важно да се обърне достатъчно внимание на него, а не да се разсейва човек със спорт или други работи (както например - аз...).
Иначе от мен към теб за спортния ентусиазъм - само респект!И много
!
Спортът в СУ си има много хубави страни, а освен това - не плащаш! Не си струва да го отписваш като вариант.
FeelingSad написа:Ми води се за спорт, защото преподавателят ни съчетава пантомима с кендо движения. Получава се нещо доста странно, но и изключително интересно..Хахахаха, май го знам!! Иначе преподава и карате, нали!
И пак там - ирландските танци? Гледах ги на коледния концерт на културния дом веднъж, бяха много готини, обаче нашите народни танци ми допадат къде-къде повече. Но то това е нормално...
Хъм, не ми е хрумвало... И аз съм чувал, както Сашо спомена, че са по-авангардни май. Така или иначе, след последната ми роля, май някак не съм се засилил към театралното поприще... Може би в неопределено бъдеще ще се замисля... Или пък евентуално друга медиа...FeelingSad написа:Някой смята ли да влиза в трупата на СУ?Сериозно питам, какво представлява?
Относно "трупата", която явно тъне в мистерия.. имам позната, която не знам дали се е задържала там, но беше доста ентусиазирана и с удоволствие разказваше за изявите си.
Хей! Ама вие сте били изключително артистично поколение!
Кой знае, на мен ми се раждат всевъзможни идеи.
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Позволявам си да пусна още нещо, което много ми харесва като картинка. Май започвам да правя тази тема на галерия с експозиция, озаглавена "Вижте какво намерих!". Така де, ако искате, ще спра?

Самият сайт е немски, страхотен е! Можете да го разгледате и без да имате кой знае какви познания по езика, просто цъкате наред картинки. По мое мнение, там има страхотни попадения. Вие как смятате?
Ето го и сайтът. Enjoy!

Самият сайт е немски, страхотен е! Можете да го разгледате и без да имате кой знае какви познания по езика, просто цъкате наред картинки. По мое мнение, там има страхотни попадения. Вие как смятате?
Ето го и сайтът. Enjoy!
-
Александър
Да, бе, да. Затова правихме такива шумни и бурни патардии.FeelingSad написа:Хей! Ама вие сте били изключително артистично поколение!Не че съм ви подценявала, но не съм предполагала, че с такава готовност се заемате с подобни неща. Което пък ме изненадва приятно!
![]()
А иначе имаше опит в ЦИЕК да се създаде трупа преди няколко години, но се оказа провал поради липса на желаещи.
-
Александър
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
може корейчетата, които се моткат из СУeli_girl написа:може да се опиташ да зарибиш някой по ткд,че при мен е неуспешно...Бавария написа:доста трудна специалност,
желая ви успех
;-}
Don't look back, 'cause you know what you might see