Геология - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
Да, момиче съм, да той е геология. Писах, защото видях че никой не беше писал след като shadowvania е започнала темата. Приятелят ми така или иначе няма да седне да пише по форуми, а аз така или иначе драсвам по някой ред тук, но не знаех че теми те са ограничение само за хората в съответната специалност...
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- shadowvania
- От дъжд на вятър
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
dessire, няма проблем 
Аз съм Бибс, между другото:) А пък лекциите са от втори, защо мислиш че са от четвърти? Недей така:) една приятелка оттърва така първите лекции, не е много препоръчително май да се прави:)
Бях останала с впечатление, че на първи откриване, разбираме си програмите, правим опити да запомним максимално хората от групата си и на следващия ден се почва:) А и първи е понеделник, тъкмо - нова седмица, нова учебна година:))
Аз съм Бибс, между другото:) А пък лекциите са от втори, защо мислиш че са от четвърти? Недей така:) една приятелка оттърва така първите лекции, не е много препоръчително май да се прави:)
Бях останала с впечатление, че на първи откриване, разбираме си програмите, правим опити да запомним максимално хората от групата си и на следващия ден се почва:) А и първи е понеделник, тъкмо - нова седмица, нова учебна година:))