Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

благодаря,melestorm :wink:
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Offtopic - Ако някой се интересува да закупи на Желязко Стоянов-Идеите за историята,В.Търново,98 г да свирка на ЛС :)
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

luni4ka написа:благодаря,melestorm :wink:
Моля, всички сме един екип тука...
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

smeshko написа:Айде тони успех от мене на изпита :) Дано събереш кураж да влезеш поне да те изпита
голяма мъка си беше признавам, но влязох :lol: ралица е баси пича, имам 4 :lol: с вас какво стана не разбрах?на 16 ли ще ви е изпита?
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

мда,и аз не разбрах,не влязоха ли и етнолозите в края на краищата? :? в неделя остана за история и география :roll: аз имам 5,яд ме е,щото ако ми се беше паднала друга тема щях да имам 6,от едната тема половината я нямах и не я бях чела....единствената...и тя взе че ми се падна :( както и да е,на фона на толкова скъсани и 3-ки пак е добре :roll:
Тонче,какво ти се падна на теб?
Изображение
Изображение
Изображение
Reflection
В началото бе словото

Мнение от Reflection »

Mira написа:,на фона на толкова скъсани и 3-ки пак е добре :roll:
Тонче,какво ти се падна на теб?
Тон4е-то доста се поизмъчи по коридорите на ИФ онзи ден, но всичко е добре, което е свършило добре :D Най-доброто на изпитите им е, че като ги вземеш, след това трябва най-бързо да ги забравиш и да гледаш напред! Нали сте вече следващ курс, радвай се народе... :!:
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

радваме се,радваме се :lol: само че вече никога няма да си оставя доброволно изпит за септември!!! :evil: много се прецаках,само си разбих лятото :roll:
мерси на sientelo и melestorm за помощта и разясненията :D полезно ще ни е предварително да си знаем откъде ще се учи :wink:
а някой може ли да ми каже за втора специалност кой успех се гледа - от 1-вата и 2-рата година,или само от 2-рата,че чух много различни мнения и вече не знам какво да мисля :?
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

ами на мен ми се падна нещо мн гадно :roll: поне за мен беше-старожелязна епоха в Тракия. Мегалитна култура и римски портрет :? а рефлекшън и ти ли си бил в ИФ,защо не се обади, аз обикалях на ляво и на дясно, то 8 часа хич не са малко :) аааа аз мисля, 4е знам коя е мира, да не би да беше с едно кожено яке?
But I'll be moving on...
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

и със сини шалвари :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

някой,ако има желание може и да даде съвет за тази година...нещо,което би ни помогнало на нас второкурсници - историци
:arrow: къде трябва да сме най-редовни
:arrow: кой е най-трудният предмет
:arrow: как са упражненията тази година
:roll:
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

Mira написа:и със сини шалвари :lol:
е супер значи вече знам коя си :D ти чакаше някой, а ние те поизмъчихме с въпроси :lol:
But I'll be moving on...
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

ееее,не сте ме измъчили въобще!аз бях толкова ошамоглавена от щастие,че най-после ми се махна от главата и това,че бях готова да разцелувам целия свят :D такава тежест ми падна от шията,че не е истина :oops: на теб сестра ти за подкрепа ли беше дошла? :P то май половината народ пред вратата беше приятели,роднини и вече изкарали изпита,ама дошли за кураж на останалите :lol: :D
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

да това беше сестра ми :lol: че не ми се шътуваше сама от варна, леле и на мен такъв товар ми падна,че ако трябваше да се мъча още с тая археология :? пък и като видях как върнаха едно момиче замо, защото няма индивидуален протокол, ужас :?
But I'll be moving on...
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

това съм го пропуснала :shock: обаче отначалото като почнаха да излизат само с 2-ки и 3-ки и направо лошо ми стана :( накрая май се умориха и започнаха да ни претупват,поне не ни изпитваха по 30 мин за 3-ка :o
Изображение
Изображение
Изображение
Reflection
В началото бе словото

Мнение от Reflection »

Ton4eto написа: а рефлекшън и ти ли си бил в ИФ,защо не се обади, аз обикалях на ляво и на дясно, то 8 часа хич не са малко :)
Абе всички се мотаехме там, нямаше как... :D Нищо, друг път ще се обадя, ти беше толкова съсредоточена върху разни листа, че ми стана неудобно да прекъсвам творческия ти ентисуазъм! Голям зор, голяма работа, а като си помислиш какви изпити идват напред...Аме вече ще сте гърмяни зайци и няма да са такива "Радни вълнения". Поне ударихте ли едно питие вечерта за релакс.... :?:
Заключено

Обратно към “ИФ”